Αθλητισμός|20.12.2020 23:27

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απ' τα παλιά διέσυρε τη Λιντς και ανέβηκε στην 3η θέση

Newsroom

Εποχές Σερ Αλεξ Φέργκιουσον θύμισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μάχη με τη Λιντς. Οι Κόκκινοι Διάβολοι ήταν καταιγιστικοί και ισοπέδωσαν με 6-2 την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα. Σκαρφάλωσαν στην τρίτη θέση της Premier League έχοντας διαφορά πέντε πόντων από την προπορευόμενη πρωταθλήτρια και «αιώνια» αντίπαλο Λίβερπουλ και με ένα ματς λιγότερο...

Η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ δείχνει να ξεπερνά κάθε κρίση και αφού δεν λυπήθηκε τη Λιντς, την οποία υποδέχθηκε στο Ολντ Τράφορντ μετά από 17 χρόνια, μετρά πλέον έξι νίκες και μια ισοπαλία από την τελευταία ήττα που υπέστη από την Αρσεναλ την 1η Νοεμβρίου. Οι «μπέμπηδες» έπιασαν στην τρίτη θέση την Εβερτον και βλέπουν από κοντά την κορυφή έπειτα από χρόνια.

Μολονότι στα μέχρι τώρα εντός έδρας παιχνίδια ζοριζόταν, τούτη τη φορά η Γιουνάιτεντ ήταν εκρηκτική στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης πετυχαίνοντας όσα γκολ είχε πετύχει εντός έδρας σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια! Το παιχνίδι κρίθηκε με τη... σέντρα καθώς μόλις στο 3ο λεπτό βρέθηκε στο 2-0 χάρη σε δύο γκολ του εκπληκτικού Σκοτ ΜακΤόμινεϊ. Άλλα δύο τέρματα σημείωσε ο Μπρούνο Φερνάντες (το ένα με πέναλτι), ενώ σκόρερ χρίστηκαν επίσης οι Λίντελοφ και Τζέιμς. Ο Κούπερ και ο Ντάλας πέτυχαν τα γκολ της Λιντς, που «πλήρωσε» με μία βαριά ήττα την... αδιαπραγμάτευτη επιθετική νοοτροπία του Μπιέλσα.

Premier LeagueΛιντςΣκοτ ΜακΤόμινεϊΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ