Αθλητισμός|22.12.2020 17:13

Το «φλερτ» του ΠΑΟΚ με τον Τάσο Δουβίκα

Newsroom

Ο Τάσος Δουβίκας αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα της ελληνικής αγοράς, που, ούτως ή άλλως, παρουσιάζει σημαντικό έλλειμμα στη γραμμή κρούσης. Ο 21χρονος άσος του Βόλου με τα κατορθώματά του και τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα της Super League έχει μπει στη λίστα του ΠΑΟΚ που τον παρακολουθεί στενά.

Καταγράφοντας γεμάτες συμμετοχές με τη φανέλα του Βόλου, ο Τάσος Δουβίκας έρχεται να δώσει φέτος τα διαπιστευτήριά του, «απαντώντας» σε εκείνους που τον είχαν κατατάξει ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας. Η συγκομιδή της φετινής χρονιάς μεταφράζεται σε πέντε γκολ και δύο ασίστ, με τον 21χρονο να φιγουράρει στη βιτρίνα της Super League.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA, η περίπτωσή του δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δεδομένου πως βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή που έχει «επαφή» με τα δίχτυα. Και το πακέτο του νεαρού Δουβίκα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τους, όπως μαρτυρούν και οι κινήσεις του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος φαίνεται πως παρακολουθεί στενά την πορεία του, δείχνοντας ιδιαίτερα ενεργός στα social media, επικροτώντας τις καλές εμφανίσεις του Δουβίκα. 

Ο 21χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 02/08/1999) απασχολεί και τον Ολυμπιακό σύμφωνα με ρεπορτάζ που απορρέουν από το στρατόπεδο των Πειραιωτών δεδομένης και της εμφάνισης που είχε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Δουβίκας προκάλεσε αίσθηση στους «ερυθρόλευκους» και μπήκε στο κάδρο τους, με τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ να αφιερώνουν ουκ ολίγα άρθρα στον πιτσιρικά που δείχνει να διαθέτει ταλέντο, «επαφή» με τα δίχτυα, ταχύτητα, έκρηξη, καλή πάσα και το βασικότερο: προοπτική εξέλιξης.

Στην παρούσα φάση, με τον ΠΑΟΚ να έχει σημειώσει στο μπλοκάκι της αναζήτησής του το θέμα του φορ, οι «ματιές» και τα... likes προδίδουν «φλερτ» και μένει να φανεί ποια θα είναι η κατάληξη ενός ποδοσφαιριστή που από τα 17 του, φρόντισε να κάνει ντόρο γύρω από το όνομά του, όντας βασικός στον Αστέρα Τρίπολης προτού ενηλικιωθεί...

Ο Δουβίκας διανύει μια από τις καλύτερες και πιο παραγωγικές περιόδους της καριέρας του, ενώ προ ημερών άλλαξε και μανατζερική στέγη υπογράφοντας με την εταιρεία Prosport και τον κορυφαίο ατζέντη Πασχάλη Τουντούρη, εκπρόσωπο του Κώστα Τσιμίκα, του Τάσου Χατζηγιοβάνη, του Μάριου Βρουσάι και πολλών άλλων παικτών, οι οποίοι αγωνίζονται εντός και εκτός συνόρων.

Γιώργος ΣαββίδηςΠΑΟΚΤάσος Δουβίκαςποδόσφαιρο