Αθλητισμός|05.01.2019 01:06

ΠΑΟΚ: Ο Αλ Ιτιχάντ στρώνει «χαλί» 463.000 ευρώ το μήνα στον Πρίγιοβιτς

Αντώνης Τσακαλέας

Σε μια κλωστή κρέμεται η παραμονή του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ, καθώς τα χρήματα που ρίχνει στο τραπέζι η Αλ Ιτιχάντ έχουν κάνει τον 28χρονο επιθετικό να κοιτάζει τη πόρτα της εξόδου από την Τούμπα, με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» να μη μπορούν να κάνουν κάτι για να τον σταματήσουν.

Και αυτό διότι η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, που μέχρι τώρα έφτανε μέχρι τα 8. εκ. Ευρώ, φέρεται να είναι έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα των 10 εκ. Ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς. Δημοσιεύματα στη Πολωνία θεωρούν τη μετακίνηση του Πρίγιοβιτς δεδομένη, σημειώνοντας πως η πρόταση στον ποδοσφαιριστή είχε ύψος 25 εκ. Ευρώ για συμβόλαιο 4,5 χρόνων.

Για να καταλάβει κανείς τα ποσά που ρίχνει η Αλ Ιτιχάντ στα πόδια του Πρίγιοβιτς, αυτή τη στιγμή, ο Σέρβος επιθετικός λαμβάνει από τον ΠΑΟΚ (χωρίς τα μπόνους) περίπου 1,2 εκ. Ευρώ το χρόνο. Οι Σαουδάραες του δίνουν αυτά τα λεφτά για κάθε τρίμηνο του συμβολαίου.

Για την ακρίβεια, η πρόταση της Αλ Ιτιχάντ, εφόσον οι αναφορές των πολωνικών δημοσιευμάτων ευσταθούν, είναι ύψος περίπου 463.000 ευρώ το μήνα, με τον Πρίγιοβιτς να αμείβεται στον ΠΑΟΚ με ποσό που αντιστοιχεί σε 100.000 ευρώ το μήνα.

Τα πάντα είναι στα πόδια του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι έχουν αντιληφθεί πως θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε περίπτωση που ο Σέρβος πει το «ναι», και φέρει στα ταμεία 10 εκ. ευρώ, εκ των οποίων το ένα θα πάρει στη Λέγκια Βαρσοβίας που έχει ποσοστό μεταπώλησης.

ΠΑΟΚΑλεκσάνταρ Πρίγιοβιτςποδόσφαιρο