Αθλητισμός|26.12.2020 17:55

Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι Αλεπούδες τελείωσαν το σερί των Μπέμπηδων στην Premier League

Newsroom

Boxing Day στην Premier League και η Λέστερ αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να... πεθάνει απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πάντως παρά την ισοπαλία (2-2) έδειξε και πάλι ότι έχει επιστρέψει κι ότι είναι ικανή για να διεκδικήσει τον τίτλο που τόσο της λείπει στη μετά Σερ Αλεξ Φέργκιουσον εποχή. Οι φορμαρισμένοι Κόκκινοι Διάβολοι του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ προηγήθηκαν δύο φορές στο King Power Stadium αλλά άμεσα η εξαιρετική ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς βρήκε απαντήσεις αρνούμενη να παραδοθεί.

Το σκορ άνοιξε το 23' ο Ράσφορντ για τη Γιουνάιτεντ (0-1) αλλά στο 31' ο Μπαρνς ισοφάρισε (1-1). Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό με τις δυο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους για να σκοράρουν. Κι εν τέλει η Γιουνάιτεντ έδειξε να αγγίζει τη νίκη όταν ο συνήθης ύποπτος πια Μπρούνο Φερνάντες πέτυχε το 1-2 στο 79' φτάνοντας τα δέκα γκολ στο πρωτάθλημα (έχει κι έξι ασίστ). Η Λέστερ όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη καθώς στο 85' ο εξαιρετικός Βάρντι ισοφάρισε (2-2) κι έφτασε τα 12 γκολ στην Premiership. Κάπως έτσι η Λέστερ έβαλε τέλος στο εντυπωσιακό εκτός έδρας σερί της Γιουνάιτεντ που μετρούσε δέκα συνεχόμενες νίκες μακριά από το Ολντ Τράφορντ.

Η ισοπαλία δεν άλλαξε την κατάσταση στην κορυφή της Premier League καθώς η Λέστερ και η Γιουνάιτεντ παρέμειναν στη δεύτερη και την τρίτη θέση αντιστοίχως (με 28 και 27 βαθμούς) ούσες σε κοντινή απόσταση από την προπορευόμενη Λίβερπουλ. 

Boxing DayποδόσφαιροPremier LeagueΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΛέστερ