Αθλητισμός|27.12.2020 20:45

Λίβερπουλ - Γουέστ Μπρομ 1-1: Χριστουγεννιάτικη γκέλα για τους πρωταθλητές

Newsroom

Η Λίβερπουλ ήταν... θΛίβερπουλ απέναντι στην προτελευταία Γουέστ Μπρομ και έκανε γκέλα στο Ανφιλντ Ρόουντ χάνοντας την ευκαιρία να διευρύνει τη διαφορά από τους διώκτες της στη μάχη για τον τίτλο της Premier League. Οι πρωταθλητές Αγγλίας ήταν κάκιστοι και η μαχητική ομάδα του Σαμ Αλαρντάις απέσπασε δίκαια την ισοπαλία (1-1) κερδίζοντας έναν πολύτιμο -και μάλλον ανέλπιστο- βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι Κόκκινοι άνοιξαν το σκορ νωρίς καθώς μόλις στο 12' ο Μανέ έγραψε το 1-0 αλλά στη συνέχεια επαναπαύτηκαν στο προβάδισμα πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση. Κι αφού οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να μείνουν όρθιοι στην πίεση που δέχθηκαν κυρίως στο α' ημίχρονο από τους Ρεντς, στη συνέχεια αναθάρρησαν και εν τέλει έφτασαν στο πολύτιμο γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε ο Ατζάγι στο 82'. Ακόμη και τότε πάντως, η αντίδραση της Λίβερπουλ ήταν... ασθενική καθώς στη συνέχεια και μέχρι το φινάλε δεν μπόρεσε καν να απειλήσει...

Η Λίβερπουλ παρέμεινε στην κορυφή της Premiership έχοντας διαφορά τριών πόντων από τη δεύτερη Εβερτον και τεσσάρων από τη Λέστερ, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο -5 έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο.

ΛίβερπουλΓουέστ ΜπρομPremier League