Αθλητισμός|27.12.2020 21:20

ΠΑΟΚ: Ξανά στο προσκήνιο ο Αμρ Ουάρντα

Newsroom

Ο Αμρ Ουάρντα πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τον Βόλο και ο προπονητής του ΠΑΟΚΠάμπλο Γκαρσία τον έχει στη λίστα του ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Αλλωστε, από τη στιγμή που το οικονομικό βάρος των επιλογών του Δικεφάλου, θα πέσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA, σε σέντερ φορ και χαφ, ο Ουρουγουανός κόουτς όπως και οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να βρουν έξυπνες λύσεις έτσι ώστε να διορθωθούν οι όποιες ανορθογραφίες του ρόστερ προκειμένου να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η εικόνα της ομάδας με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Προφανώς, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός είναι για τους Θεσσαλονικείς μια περίπτωση γνωστή για το ταλέντο αλλά και τις ιδιαιτερότητες του. Ωστόσο, από τη στιγμή που η εισήγηση του Πάμπλο Γκαρσία είναι θετική, ακόμη και ως προς τη διαχείριση του Ουάρντα, η πλάστιγγα έγειρε υπέρ της απόφασης για να επιστρέψει στην Τούμπα. Στην παρούσα φάση υπάρχουν ανάγκες και κενά που θα πρέπει να καλυφθούν κατά τη διάρκεια των χειμερινών μεταγραφών. Κι όπως είναι λογικό, δεν είναι εφικτό να γίνουν όλα άμεσα διότι η αγορά του Ιανουαρίου δεν προσφέρει τις επιλογές του καλοκαιριού.

Πρέπει πάντως να τονιστεί ότι σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο, η επιστροφή του Ουάρντα συνδυάζεται και με τη σταδιακή απενεργοποίηση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Κι η αποχώρηση του Ολλανδού άσου, προφανώς θα δημιουργήσει αριθμητικό ζήτημα στους μεσοεπιθετικούς, αφού για τρεις θέσεις ενεργοί είναι μόνο οι Τζόλης, Ζίβκοβιτς και Μουργκ. Ο Μπίσεσβαρ βρίσκεται ξεκάθαρα εκτός πλάνων και ήδη γίνονται προσπάθειες για την πρόωρη λύση του συμβολαίου του. Εφόσον συμβεί αυτό ο Ουάρντα θα αποτελέσει μια άμεση λύση στα χέρια του Πάμπλο Γκαρσία.

Η Δευτέρα (28/12) αναμένεται να είναι κομβική ως προς την κατάληξη της υπόθεσης Ουάρντα με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν πως επιστρέφει στον ΠΑΟΚ με ορίζοντα συνεργασίας ενάμιση έτους.

ποδόσφαιροΝτιέγκο ΜπίσεσβαρΠΑΟΚΑμρ ΟυάρνταΒόλος ΝΠΣ