Αθλητισμός|29.12.2020 19:37

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Αμρ Ουάρντα

Newsroom

Η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο του Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε καθώς επήλθε η οριστική συμφωνία μεταξύ του Δικεφάλου και του Βόλου. Ο παίκτης βρέθηκε στα γραφεία του ΠΑΟΚ προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal, κι αφού διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ο Ουάρντα επιστρέφει οριστικά στην Τούμπα για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Ο Αμρ Ουάρντα αποτελεί ένα προσωπικό στοίχημα για τον προπονητή της ομάδας Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός κόουτς θεωρεί ότι μπορεί να πάρει το μάξιμουμ από τον Αιγύπτιο άσο, ο οποίος είναι ένας παίκτης με τεράστιο ταλέντο και μεγάλες δυνατότητες, που όμως δεν έχει κατορθώσει να ριζώσει στην Τούμπα.

Προηγουμένως, ο πρόεδρος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος, έκανε λόγο για δεδομένη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη θεσσαλική ομάδα από τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν την επιστροφή του Ουάρντα. Και η υπόθεση προχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς περαιτέρω εμπόδια, με τους ιθύνοντες των δύο συλλόγων να δίνουν τα χέρια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αιγύπτιος θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του Βόλου κόντρα στον Ατρόμητο στις 4 Ιανουαρίου και κατόπιν θα επιστρέψει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

Βόλος ΝΠΣΠΑΟΚποδόσφαιροΑμρ Ουάρντα