Αθλητισμός|29.12.2020 20:17

Ρονάλντο για Κριστιάνο junior: «Με εκνευρίζει που πίνει αναψυκτικά και τρώει τσιπς»

Newsroom

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα πιέσει τον γιο του Κριστιάνο junior για να γίνει ποδοσφαιριστής αλλά δεν έκρυψε ότι τον πιέζει για να μην πίνει αναψυκτικά και να μην τρώει τσιπς. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποκάλυψε τις... κακές συνήθειες του γιου μιλώντας στα Globe Soccer Awards, όπου ο ίδιος βραβεύτηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της εικοσαετίας. Ο Κριστιάνο junior, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του έχοντας αξιοπρόσεχτη παρουσία στα τμήματα υποδομής της Γιουβέντους, είδε από κοντά την βράβευση του CR7 καθώς βρέθηκε μαζί του στο Ντουμπάι, αλλά άκουσε και τον μπαμπά του να μην κρύβει τη δυσαρέσκειά του για τις διατροφικές συνήθειες που έχει ο δεκάχρονος Κριστιάνο junior.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ρωτήθηκε για το αν μπορεί ο μικρός Κριστιάνο να φτάσει στο δικό του ποδοσφαιρικό επίπεδο και η απάντησή του ήταν κλασική απάντηση Κριστιάνο καθώς τόνισε ότι δεν θα τον πιέσει να γίνει ποδοσφαιριστής αλλά θα τον παροτρύνει για γίνει ο καλύτερος στον κόσμο με ό,τι κι αν ασχοληθεί. «Θα δούμε αν θα γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Δεν βρίσκεται εκεί ακόμη» είπε ο CR7.

Και πρόσθεσε: «Κάποιες φορές πίνει Coca-Cola και Fanta και τρώει τσιπς και με εκνευρίζει. Το ξέρει ότι δεν μου αρέσει». Παράλληλα, είπε και για τις... δοκιμασίες στις οποίες τον υποβάλλει: «Κάποιες φορές του λέω να βάλει τα πόδια του σε παγωμένο νερό για αποθεραπεία μετά από τρέξιμο στον διάδρομο και μου λέει ‘’μπαμπά, κρυώνω τόσο πολύ’’. Δεν πειράζει, είναι φυσιολογικό, είναι 10 χρονών. Πάντως έχει δυνατότητες, είναι εξαιρετικός, είναι γρήγορος και ντριμπλάρει καλά. Αυτό όμως δεν είναι τα πάντα. Πάντα του λέω ότι απαιτείται δουλειά και αφοσίωση για να πετύχεις. Δεν θα τον πιέσω για να γίνει ποδοσφαιριστής. Αν με ρωτήσεις όμως θα μου άρεσε φυσικά. Θέλω το καλύτερο γι' αυτόν και θα τον παροτρύνω να γίνει ο καλύτερος είτε αφορά το ποδόσφαιρο, είτε την ιατρική».

T

Κριστιάνο ΡονάλντοGlobe Soccer AwardsποδόσφαιροΚριστιάνο Τζούνιορ