Αθλητισμός|29.12.2020 22:42

Μπαρτσελόνα - Εϊμπαρ 1-1: Νέα γκέλα για τους αδιόρθωτους Καταλανούς

Newsroom

Σε μια περίοδο που η Μπαρτσελόνα έδειχνε να βρίσκεται σε ανοδική πορεία, ήρθε η Εϊμπαρ στο Καμπ Νόου για να της θυμίσει ότι η αγωνιστική κρίση που διανύει από το ξεκίνημα της σεζόν δεν λέει να τελειώσει. Οι Μπλαουγκράνα δίχως τον Λιονέλ Μέσι στη διάθεσή τους (είδε το ματς από την κερκίδα) καθώς πήρε άδεια από τον Ρόναλντ Κούμαν, γκέλαραν (1-1) απέναντι στη βασκική ομάδα που δίνει μάχη για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού και που προερχόταν από δύο σερί ήττες.

Κι επειδή η... κακή ημέρα από το πρωί φαίνεται, το παιχνίδι δεν άρχισε καλά για την Μπαρτσελόνα που μολονότι είχε την ευκαιρία για να σκοράρει μόλις στο 8', αστόχησε σε πέναλτι με τον Μπρέιθγουέιτ. Το κακό συνεχίστηκε καθώς στο 25' το γκολ που πέτυχε ο ίδιος παίκτης ακυρώθηκε έπειτα από παρέμβαση του VAR. Η Εϊμπαρ βρήκε το γκολ που έψαχνε σε μια εξαιρετική αντεπίθεση στο 57' με τον Κίκε και το μόνο που κατόρθωσαν να πετύχουν οι Καταλανοί ήταν να ισοφαρίσουν (1-1) με τον Ντεμπελέ στο 67'.

H απογοήτευση του Μέσι

Η απογοήτευση του Μέσι ήταν έκδηλη μετά το τέλος της αναμέτρησης καθώς αποχώρησε κουνώντας το κεφάλι...

T

Με τον βαθμό της ισοπαλίας, η Μπαρτσελόνα ανέβηκε στην έκτη θέση έχοντας διαφορά επτά πόντων από την προπορευόμενη Ατλέτικο Μαδρίτης που έχει και δύο ματς λιγότερα, ενώ βρίσκεται και στο -7 και από τη Ρεάλ Μαδρίτης με ίδιον αριθμό αγώνων.

ΜπαρτσελόναΕϊμπάρποδόσφαιροLa Liga