Αθλητισμός|31.12.2020 16:34

Η ήττα έφερε νεύρα στους Μιλγουόκι Μπακς: Τσακωμός Αντετοκούνμπο - Μίντλετον

Newsroom

Μετά το χθεσινό εντυπωσιακό πέρασμα των Μιλγουόκι Μπακς από την έδρα των Μαϊάμι Χιτ με 97-144, οι φιναλίστ του προηγούμενου πρωταθλήματος αντέδρασαν και μια ημέρα αργότερα (και πάλι στην έδρα τους) επικράτησαν 119-108 της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Ελληνας σούπερ σταρ πρωταγωνίστησε με triple double και 26 πόντους, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ, αλλά δεν ήταν αρκετός για τη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο τα Ελάφια έδειχναν να έχουν τον έλεγχο αλλά στη συνέχεια οι Χιτ πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και έφτασαν στην επικράτηση. Ο Αντεμπάγιο άγγιξε το triple double, με 22 πόντους, 10 ασίστ και 8 ριμπάουντ, ο Nτράγκιτς είχε 26 πόντους με 4/7 τρίποντα, ενώ ο Χίροου πρόσθεσε άλλους 21. Για τους Μπακς, πέραν του Γιάννη ο ΝτιΒιντσέντζο είχε 15 πόντους.

Η ήττα αυτή ήταν τρίτη ήττα των Μπακς στη regular season σε σύνολο πέντε αγώνων και υποχώρησαν στο 2-3. Μάλιστα δεν έλειψαν και τα νεύρα στο στρατόπεδο των Ελαφιών καθώς σε ένα τάιμ άουτ της τρίτης περιόδου ο Κρις Μίντλετον είχε έντονο διάλογο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο λόγω μιας κακής άμυνας που έπαιξε ο Ελληνας σταρ. Ο Μίντλετον έκανε παρατήρηση στον Greek Freak για το γεγονός ότι δεν του έδωσε βοήθεια σε μια επίθεση των Χιτ, ο Γιάννης απάντησε και για περίπου ένα λεπτό υπήρξε έντονη διαφωνία μεταξύ τους με τους υπόλοιπους των Μπακς να παρακολουθούν τους δύο καλύτερους παίκτες της ομάδας να λογομαχούν...

Μαϊάμι ΧιτΚρις ΜίντλετονΓιάννης ΑντετοκούνμποNBAΜιλγουόκι Μπακς