Αθλητισμός|02.01.2021 10:40

Premier League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπιασε στην κορυφή τη Λίβερπουλ

Newsroom

Η ξέφρενη πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League συνεχίζεται. Οι Κόκκινοι Διάβολοι νίκησαν και την Αστον Βίλα στο Ολντ Τράφορντ με 2-1 και για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια (από την εποχή του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον) μπορούν να περηφανεύονται ότι ξαναβρέθηκαν στην κορυφή του πρωταθλήματος τέτοια εποχή. Η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ έπιασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ, την οποία μάλιστα θα αντιμετωπίσει στα μέσα του Γενάρη (Βαθμολογία: Λίβερπουλ 33, Μαν. Γιουνάιτεντ 33, Λέστερ 29, Εβερτον 29).

Η Γιουνάιτεντ, που παραμένει αήττητη στην Αγγλία επί δύο μήνες (τελευταία ήττα από την Αρσεναλ την 1η Νοεμβρίου) προηγήθηκε λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου (40') οπότε ο Μαρσιάλ με κεφαλιά στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, η αντίδραση της εξαιρετικής Άστον Βίλα, δεν άργησε καθώς ο Τραορέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 57’ (1-1). Και πάλι όμως η απίθανη Γιουνάιτεντ βρήκε τη λύση και έφτασε στην πολύτιμη νίκη (2-1) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του σπεσιαλίστα Μπρούνο Φερνάντες.

Στο άλλο ματς της ημέρας στην Premier League, η Γουέστ Χαμ έκανε την έκπληξη και επικράτησε 1-0 της Εβερτον εκτός έδρας χάρη σε γκολ του Σούτσεκ στο 86'. Η ομάδα του Λίβερπουλ με αυτή την ήττα έχασε την ευκαιρία για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην κορυφή τη συμπολίτισσα Λίβερπουλ.

Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντPremier LeagueποδόσφαιροΆστον Βίλα