Αθλητισμός|03.01.2021 00:34

Premier League: «Χιονοστιβάδα» η Αρσεναλ, έπνιξε τη Γουέστ Μπρομ

Newsroom

Ηταν να μην πάρει φόρα η Αρσεναλ που έπειτα από μια εφιαλτική περίοδο επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα διαδοχικά. Οι Κανονιέρηδες πέρασαν σαν... χιονοστιβάδα από την έδρα της Γουέστ Μπρομ επικρατώντας 4-0 και πανηγύρισαν την τρίτη σερί νίκη τους στην Premier League. Η Αρσεναλ υπό δυνατή χιονόπτωση προηγήθηκε στο σκορ με τον Τίρνι στο 23', ενώ ο Σακά στο 28' έγραψε το 0-2. Το χιόνι άρχισε να πέφτει με μεγαλύτερη ένταση, αλλά η Αρσεναλ ήταν εξίσου καταιγιστική σκοράροντας άλλες δύο φορές με τον Λακαζέτ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (60'-64').

Με αυτή τη νίκη η λονδρέζικη ομάδα βελτίωσε ακόμη περισσότερο τη θέση της καθώς πλέον έφτασε τους 23 βαθμούς και απέχει μόλις τρεις από την έκτη Τσέλσι που έχει ένας ματς λιγότερο. Αντιθέτως, η Γουέστ Μπρομ με μόλις οχτώ βαθμούς είναι προτελευταία στη βαθμολογία και μοιάζει καταδικασμένη με υποβιβασμό.

Στα άλλα ματς της ημέρας στην Premier League, η Τότεναμ επικράτησε 3-0 της Λιντς, η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 2-0 τη Σέφιλντ Γιουν., ενώ έπειτα από ματσάρα Μπράιτον και Γουλβς αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3!

Δείτε τα highlights του αγώνα

Γουέστ ΜπρομποδόσφαιροΑρσεναλPremier League