Αθλητισμός|03.01.2021 18:05

ΠΑΟ - Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ποδαρικό με γκέλα για τους «ασθενείς» Πράσινους

Newsroom

Ενός κακού μύρια έπονται και ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε στο έπακρο τη λαϊκή ρήση καθώς μετά τα κρούσματα κορονοϊού που έπληξαν την ομάδα παραμονές του πρώτου αγώνα της χρόνιας, ήρθε και η ισοπαλία-γκέλα (0-0) με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» ήταν κακοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και η ισοπαλία ήταν δίκαιη απέναντι στον Αστέρα που κατά διαστήματα ήταν ανώτερος από το «τριφύλλι», που βλέπει την Ευρώπη να απομακρύνεται...

Μέχρι και δύο ώρες πάντως, πριν από τη σέντρα ήταν άγνωστο αν θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας λόγω τεσσάρων κρουσμάτων κορονοϊού στον ΠΑΟ. Εν τέλει το ματς έγινε καθώς δεν υπήρξε περαιτέρω διασπορά έπειτα από τη διενέργεια νέων τεστ, όμως οι Πράσινοι αναγκάστηκαν να παίξουν χωρίς τους Κουρμπέλη, Σάντσες, Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο.

Μάλιστα, η εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν κακή και έπειτα από ένα καλό μισάωρο του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο, οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να σκοράρουν με τον Κρέσπι στο 34' με εκτέλεση φάουλ, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Παναθηναϊκός αφυπνίστηκε και δημιούργησε την πρώτη μεγάλη φάση στο 39' αλλά ο Πούγγουρας στο 39' αστόχησε από κοντά με κεφαλιά, ενώ στο 45' ο Χατζηγιοβάνης έχασε την ευκαιρία να πετύχει γκολ από κοντινή απόσταση.

Στο β' ημίχρονο και πάλι ο Αστέρας απείλησε πρώτος όταν στο 47' ο Διούδης έκανε διπλή επέμβαση σε σεντρα-σουτ του Σίτο και σουτ του Φερνάντεθ. Στο 50' ο Καρλίτος νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο σε τετ α τετ, ενώ έπειτα από πολλή ώρα (72') ο Αστέρας έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Φερνάντεθ.

Οι αλλαγές του Μπόλονι δεν απέφεραν καρπούς για τον Παναθηναϊκού, που όπως και στον α' γύρο γκέλαρε απέναντι στον Αστέρα...

Παναθηναϊκός: Διούδης, Πούγγουρας, Βέλεθ, Σένκφελντ, Ζαγαρίτης, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μπουζούκης (66' Ιωαννίδης), Αιτόρ (82' Αθανασακόπουλος), Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος (76' Μακέντα).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρες, Σουάρεθ, Καστάνο, Μουνάφο, Βαλιέντε, Σίτο (64' Καπίγια), Μπαράλες, Ριέρα (64' Φερνάντεθ), Κρέσπι (87' Τιλίκα).

ΠαναθηναϊκόςSuperLeagueποδόσφαιροΑστέρας Τρίπολης