Αθλητισμός|03.01.2021 17:32

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 2-1: Επική ανατροπή για τους Αγρινιώτες σε τρία λεπτά

Newsroom

Με εκπληκτική ανατροπή ο Παναιτωλικός πέτυχε μια σπουδαία νίκη (2-1) επί του ΟΦΗ και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στη Super League. Οι Κρητικοί νικούσαν μέχρι το 83' και ο Παναιτωλικός έδειχνε να μην έχει αντίδραση έχοντας αστοχήσει ακόμη και σε πέναλτι. Κι όμως με δύο γκολ από το 83' ως το 85' έκανε ένα επικό come back πανηγυρίζοντας την πρώτη νίκη της χρονιάς.

Ο ΟΦΗ πλησίασε για πρώτη φορά με τον Κοροβέση στο 10' και αργότερα στο 28' με τον Σαρδινέρο σε αντίθεση με τον Παναιτωλικό που δεν απείλησε στο α' ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βγήκαν στο γήπεδο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, όμως ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 55' με ωραία ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ του Στάικου (0-1).

Μολονότι δέκα λεπτά αργότερα (65') ο Παναιτωλικός είχε σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει, ο Μάζουρεκ νικήθηκε από τον Σωτηρίου σε εκτέλεση πέναλτι.

Ωστόσο η ομάδα του Αγρινίου δεν πτοήθηκε και στο 83' με καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ του Μανθάτη ο οποίος στο ντεμπούτο του με τον Παναιτωλικό ισοφάρισε (1-1).

Κι όχι μόνο αυτό καθώς στο 85' ο Παναιτωλικός με κοντινή κεφαλιά του Λιάβα έκανε την ολική ανατροπή.

Ο ΟΦΗ που έχασε στο φινάλε μεγάλη ευκαιρία με τον Σαρδινέρο, τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νέιρα.

Παναιτωλικός: Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Μεντίνα (78' Τζανακάκης), Περέιρα, Τσιγγάρας, Ντίας, Ταχάρ, Αριγίμπι (89' Αρσούρα), Μάζουρεκ (70' Μανθάτης), Βέργος (70' Ματσόλα).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης (67' Λυμπεράκης), Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Βούρος (92' Γκαργκαλατζίδης), Στάικος (92' Τσιλιανίδης), Ουές, Μεγιάδο, Στάρτζεον, Νέιρα, Σαρδινέρο.

SuperLeagueΟΦΗποδόσφαιροΠαναιτωλικός