Αθλητισμός|03.01.2021 20:04

ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης 1-3: Η επέλαση της Ελαφράς Ταξιαρχίας

Newsroom

Ενας εκπληκτικός Απόλλων Σμύρνης μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς νωρίς στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, πραγματοποίησε μεγάλη αντεπίθεση και κάνοντας ένα εκπληκτικό come back μετέτρεψε το 1-0 σε 1-3 και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη, τη δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα μετά το νικηφόρο πέρασμα και από την έδρα του Παναιτωλικού. Η Ελαφρά Ταξιαρχία του Γιώργου Παράσχου με τους έξι βαθμούς που αποκόμισε στα δύο τελευταία ματς έκανε άλμα καθώς από την ουρά βρέθηκε σχεδόν στη μέση της βαθμολογίας απέχοντας μόλις τρεις βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άρχισε ιδανικά το παιχνίδι καθώς μόλις στο 7' ευτύχησε να ανοίξει το σκορ (1-0). Ο Ντομίνγκες έκανε μια βαθιά μπαλιά, ο Κρίζμαν πήρε την κεφαλιά και ο Λισγάρας στην προσπάθειά του για να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 35' η ομάδα των Ιωαννίνων βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα, τούτη τη φορά με τον Κρίζμαν, όμως το τέρμα που πέτυχε ο Κροάτης ακυρώθηκε καθώς στο ξεκίνημα της φάσης έκανε επιθετικό φάουλ.

Και τελικά ο Απόλλων βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φατιόν στο 43' ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ο Απόλλων στο β' ημίχρονο έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και κεφαλαιοποίησε την υπεροχή του στο 72'. Ο Σλίβκα έκανε τη βαθιά μπαλιά, ο Ιωαννίδης εκμεταλλεύτηκε την κόντρα με τον Εραμούσπε, απέφυγε και τον Χουτεσιώτη και πλάσαρε προ κενής εστίας κάνοντας την ολική ανατροπή (1-2).

Το... πάρτι του Απόλλωνα στα Γιάννενα είχε και συνέχεια καθώς στο 83' ο Τσιλούλης εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του Εραμούσπε να απομακρύνει την μπάλα και με πλασέ νίκησε τον Χουτεσιώτη γράφοντας το 1-3.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (79' Λιάσος), Παντελάκης, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Ντομίνγκεθ, Ελευθεριάδης, Λεό (46' Καρτάλης), Κρίζμαν, Παμλίδης.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης (46' Μπρούτσιτς), Κολ, Φατιόν, Μπεντινέλι (70' Τσιλούλης), Μαρκ Φερνάντεθ (77' Βιτλής), Σλίβκα, Ιωαννίδης (77' Ντάουντα).

Απόλλων ΣμύρνηςποδόσφαιροΠΑΣ ΓιάννιναSuperLeague