Αθλητισμός|04.01.2021 19:34

Βόλος - Ατρόμητος 1-0: Σκαρφάλωσε στην εξάδα της Superleague στο αντίο του Ουάρντα

Newsroom

Η εξαιρετική πορεία του Βόλου στη Super League συνεχίζεται! Η θεσσαλική ομάδα επικράτησε του Ατρομήτου με 1-0 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και σκαρφάλωσε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας ισοβαθμώντας πια με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, συνέχισε το εντυπωσιακό αήττητο σερί που διατηρεί επί τέσσερις αγωνιστικές σε αντίθεση με τον Ατρόμητο που για πέμπτο σερί παιχνίδι έμεινε μακριά από τη νίκη, συμπληρώνοντας μάλιστα δύο σερί ήττες.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τον Βόλο ήταν ο σκόρερ Περέα αλλά κυρίως ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της θεσσαλικής ομάδας προτού επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, στο φινάλε του ματς, ο Αιγύπτιος κατά την αντικατάστασή του ήταν φανερά συγκινημένος, ενώ λίγο αργότερα δήλωσε: «Ευχαριστώ για όλα την ομάδα του Βόλου, τον προπονητή, τον κ. Μπέο που τήρησε την υπόσχεση του και με βοήθησε σε όλα, τώρα φεύγω για να πάω σπίτι μου στον ΠΑΟΚ και να ευχαριστηθώ περισσότερο το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ άπαντες στην ομάδα του Βόλου».

To παιχνίδι ήταν ανοιχτό από την πρώτη στιγμή, με τις δυο ομάδες να δείχνουν διάθεση για να επιτεθούν και να σκοράρουν. Και έπειτα από σειρά χαμένων ευκαιριών και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ο Βόλος ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 35' με τον Περέα, o οποίος πέτυχε το δεύτερο τέρμα του με τη θεσσαλική ομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος πίεσε για να ισοφαρίσει και έχασε ευκαιρίες με αποκορύφωμα το σουτ του Κιβρακίδη, στο οποίο ο Κλέιμαν απομάκρυνε εντυπωσιακά πραγματοποιώντας την απόκρουση της αγωνιστικής.

Οσο κυλούσε ο χρόνος και το παιχνίδι πλησίαζε προς το τέλος ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοσή του αλλά δεν έφτασε στο γκολ μολονότι έχασε δύο ευκαιρίες στις καθυστερήσεις με τον Γούτα και τον γκολκίπερ Γιαννιώτη, ο οποίος λίγο έλειψε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης!

Βόλος: Κλέιμαν, Φεράρι, Σάντσες, Μήτογλου, Ντεντάκης, Ριέντρα, Μπαριέντος, Ουάρντα (91' Γκρίλο), Μπαρτόλο (73' Σάντος), Περέα, Δουβίκας (70' Γιάκος). 

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Γκαλβάο, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης (61' Νταβιώτης), Σάλομον, Μουνίθ (71' Ραμπέγιο), Ενσικουλού (61' Μανούσος), Χριστοδουλόπουλος (61' Αγκάγιεφ), Κωτσόπουλος. 

SuperLeagueΑτρόμητοςποδόσφαιροΑμρ ΟυάρνταΒόλος ΝΠΣ