Αθλητισμός|04.01.2021 17:44

Στη Θεσσαλονίκη ο Κρμέντσικ: «Πρώτη μου επιλογή ο ΠΑΟΚ»

Newsroom

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Μίκαελ Κρμέντσικ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ο Τσέχος στράικερ είναι ο εκλεκτός του Δικεφάλου για τη γραμμή κρούσης, όπου η ομάδα «πονάει» αρκετά όπως φάνηκε και στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Η αναποτελεσματικότητα και το «εύκολο» γκολ έλειψαν από τον Δικέφαλο που άφησε δύο βαθμούς στο Αλκαζάρ.

Αυτός ήταν κι ο λόγος για τον οποίο οι Θεσσαλονικείς εστίασαν τις ενέργειές τους στην απόκτηση επιθετικού και χαφ, θέλοντας να καλύψουν άμεσα τα «θέλω» του Πάμπλο Γκαρσία που έχει διαγνώσει το πρόβλημα. Και η λύση στο πρόβλημα ακούει στο όνομα του 27χρονου Κρμέντσικ, ο οποίος ανήκει στη βελγική Κλαμπ Μπριζ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Εγώ και ο μάνατζέρ μου κάναμε καλή δουλειά. Ηταν η πρώτη μου επιλογή και γνωρίζω πράγματα για την ομάδα» δήλωσε ο Κρμέντσικ κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη δείχνοντας τη βούλησή του για να τελειώσει άμεσα η μετακίνησή του στον Δικέφαλο. Αλλωστε απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία για εξάμηνο δανεισμό, που θα περιλαμβάνει οψιόν αγοράς.

ΠΑΟΚΜίκαελ Κρμέντσικποδόσφαιρο