Αθλητισμός|19.02.2021 19:06
Απίστευτη εμφάνιση με 43 πόντους και 18 ριμπάουντ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
NewsroomΝτέρμπι κορυφής στην Ανατολή ήταν το ματς των Μπακς με τους Ράπτορς στο Μιλγουόκι, με το Τορόντο να παίρνει τη μεγάλη νίκη με 123-116 φτάνοντας στο 29-12, ωστόσο οι Μπακς για την ώρα κρατάνε την πρώτη θέση με 27-11.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εντυπωσιακός και έμοιαζε σαν να παίζει... μόνος του απέναντι στους Ράπτορς, κάνοντας ένα γεμάτο double-double.
Ο Greek Freak τελείωσε το ματς με 43 πόντους (13/20δ., 3/5τρ., 8/11β.), 19 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, αλλά και 6 λάθη. Στους 15 πόντους έφτασε ο Μπρόγκντον, ενώ από 14 είχαν οι Μπλέντσο και Μίντλετον.
Όσο για τους Ράπτορς οι Λέοναρντ και Σιακαμ τελείωσαν το ματς με 30 πόντους και ο Ιμπάκα ακολούθησε με 25 πόντους.
Τα δωδεκάλεπτα: 34-27, 57-56, 82-91, 116-123
Διαβάστε ακόμη
- Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
- Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
- Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια