Αθλητισμός|07.01.2021 01:05

Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα 2-3: Ηταν... κανονική Μπάρτσα με «μάγο» Μέσι

Newsroom

Θυμίζοντας... κανονική Μπαρτσελόνα, η ομάδα της Καταλονίας πέρασε νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Με ηγέτη και σκόρερ τον εκπληκτικό Λιονέλ Μέσι η Μπάρτσα επικράτησε 2-3 και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της La Liga μειώνοντας τη διαφορά στους πέντε από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης. Απέχει όμως ακόμη αρκετά (-7 βαθμούς) από την προπορευόμενη Ατλέτικο Μαδρίτης που έχει και δύο ματς λιγότερα.

Σε αντίθεση πάντως με την προβληματική εικόνα που έδειξε σε προηγούμενους αγώνες η Μπαρτσελόνα, τούτη τη φορά, ιδίως στον επιθετικό τομέα ήταν εξαιρετική με τον Μέσι να βρίσκεται σε καταπληκτική βραδιά. Η Μπιλμπάο πάντως ήταν εκείνη που μπήκε φουριόζα στο γήπεδο και αιφνιδίασε την Μπαρτσελόνα καθώς μόλις στο 3' ο Ινιάκι Γουίλιαμς άνοιξε το σκορ (1-0).

Γρήγορα όμως η Μπαρτσελόνα βρήκε απάντηση με γκολ του Πέδρι στο 14'.

Και προτού κλείσει το ημίχρονο η Μπάρτσα πήρε τα ηνία του αγώνα. Στο 38' ο Πέδρι από σκόρερ έγινε πασέρ και έστρωσε στον Μέσι, ο οποίος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα γράφοντας το 1-2. «Χάθηκε» η μπάλα στον μαγικό συνδυασμό τους...

Ακολούθησε και δεύτερο εξαιρετικό γκολ από τον... μάγο Λιονέλ Μέσι στο 62' που έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στην Μπάρτσα.

Το μόνο που κατάφερε η Μπιλμπάο ήταν να μειώσει σε 2-3 με τον Μουνιαΐν στο 90', ενώ είχαν προηγηθεί και δύο δοκάρια του Μέσι!

La LigaποδόσφαιροΜπαρτσελόναΑθλέτικ ΜπιλμπάοΛιονέλ Μέσι