Αθλητισμός|09.01.2021 09:49

Bundesliga: Μέγα κάζο της Μπάγερν από την Γκλάντμπαχ

Newsroom

Η Γκλάντμπαχ πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα την Μπάγερν Μονάχου που μολονότι προηγήθηκε 0-2, εντέλει ηττήθηκε 3-2 έπειτα από εκπληκτική ανατροπή των γηπεδούχων. Οι Βαυαροί επιθετικά βγάζουν φωτιές οδεύοντας ολοταχώς για ρεκόρ παραγωγικότητας όλων των εποχών στην Bundesliga καθώς μετρά ήδη 46 γκολ σε 15 αγωνιστικές. Αμυντικά όμως είναι εξαιρετικά ευάλωτοι δεδομένου ότι δέχονται γκολ σχεδόν σε κάθε παιχνίδι όπως καταδεικνύουν και τα 24 τέρματα παθητικό!

Αυτό που συνήθως κάνει η Μπάγερν στους αντιπάλους της, το έπαθε η ίδια στο Μπορούσια Παρκ. Ένα εύστοχο πέναλτι του Λεβαντόβσκι (20’) και ένα τρομερό γκολ του Γκορέτσκα (26’) έφεραν από νωρίς το 0-2 δείχνοντας... βαυαρικό περίπατο. Η άμυνα των πρωταθλητών Ευρώπης όμως ήταν προβληματική και η Γκλάντμπαχ, που δεν πέταξε λευκή πετσέτα έκανε τη μεγάλη ανατροπή. Από δύο υπέροχες κάθετες πάσες του Στιντλ, προήλθαν τα δύο εξαιρετικά τελειώματα του Χόφμαν (36’, 45’) και το ματς άρχισε από το... μηδέν πριν από το ημίχρονο.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου, ο σκόρερ έγινε δημιουργός και ο Νόιχαους με υπέροχο σουτ (49’) έγραψε το 3-2, το οποίο έμεινε ως το τέλος, αφού τα «πουλάρια» κατάφεραν να αναχαιτίσουν όλα τα βαυαρικά όπλα. Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή ήττα της Μπάγερν που απειλείται με πτώση από την κορυφή της Bundesliga.

BundesligaποδόσφαιροΜπάγερν ΜονάχουΓκλάντμπαχ