Αθλητισμός|09.01.2021 22:31

Basket League: Επιστροφή στις νίκες για ΠΑΟΚ και Κολοσσό

Newsroom

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ μετά το χαμένο παιχνίδι με το Περιστέρι για την Basket League. Ο Δικέφαλος, που πριν από αυτή την ήττα είχε τρεις σερί επικρατήσεις, κέρδισε το Μεσολόγγι με 96-87 στην PAOK Sports Arena, πανηγύρισε ξανά και βελτίωσε τη βαθμολογική του θέση φτάνοντας στο όριο της οχτάδας. Ο ΠΑΟΚ που επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία του μετά την αλλαγή προπονητή, είχε για κορυφαίο τον Γκρίφιν, ο οποίος πέτυχε 24 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Λοβ με 17. 

Από την άλλη πλευρά, το Μεσολόγγι μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στην κατηγορία, συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη επί οχτώ σερί αγώνες! Για την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας πάντως ήταν εντυπωσιακός ο Γκότσερ, ο οποίος πέτυχε 32 πόντους, οι οποίοι όμως δεν ήταν αρκετοί για να αποφευχθεί άλλη μια ήττα.

Αρης - Περιστέρι 71-84

Στο βραδινό ματς του Σαββάτου (9/1) το Περιστέρι έφτασε να προηγείται ακόμη και με 26 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο του Αρη όμως η άμυνα ζώνης που επέλεξε ο Σάββας Καμπερίδης έβαλε «δύσκολα» στους φιλοξενούμενους, με τον Άρη να μειώνει στους έξι πόντους στα μισά της τελευταίας περιόδου, αλλά εκεί η ψυχραιμία και ο εκπληκτικός Ζώης Καράμπελας, χάρισαν τη νίκη στην ομάδα των δυτικών προαστίων με 71-84.

Ο Καράμπελας είχε 18 πόντους στο βράδυ της καριέρας του, ο ΜακΛιν 19 και ο Πέτεγουεϊ 14, ενώ για τον Αρη ο Τσάλμερς είχε 14 πόντους.

Κολοσσός Ρόδου - Ιωνικός 94-74

Με τους Κερέμ Καντέρ και Ντομινίκ Άρτις να έχουν μαζί 43 πόντους, 10 ριμπάουντ κα 11 ασίστ, ο Κολοσσός επικράτησε άνετα του Ιωνικού με 94-74. Με αυτό το αποτέλεσμα οι Ροδίτες επέστρεψαν στις νίκες και είναι πλέον ισόβαθμοι με τον Ιωνικό με ρεκόρ 4-7. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Κερέμ Καντέρ (22π., 6ρ., 4ασ.), Ντομινίκ Άρτις (21π., 4ρ., 7ασ.) και Θοδωρής Ζάρας (13π., 5ρ., 4ασ.), ενώ από την άλλη πλευρά, ξεχώρισαν οι Σαγίντ Πριτζέτ (11π.), Τζέρεμι Χόλογουελ (11π.) και Βασίλης Τολιόπουλος (10π., 6ρ., 4ασ.).

Ιωνικός ΝικαίαςΚολοσσός ΡόδουΜεσολόγγιBasket LeagueμπάσκετΠΑΟΚ