Αθλητισμός|09.01.2021 22:23

Γρανάδα - Μπαρτσελόνα 0-4: Ονειρο οι Καταλανοί με Μέσι και Γκριεζμάν

Newsroom

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε στη La Liga η Μπαρτσελόνα, που διανύει την καλύτερή της περίοδο από το ξεκίνημα της σεζόν. Οι Καταλανοί ήταν επιβλητικοί στο πέρασμά τους από τη Γρανάδα, όπου νίκησαν με 4-0 χάρη στον εκπληκτικό Λιονέλ Μέσι αλλά και στον Αντουάν Γκριεζμάν που έπειτα από καιρό θύμισε τον Γκριεζμάν της Ατλέτικο...

Ο Γάλλος άνοιξε νωρίς το σκορ, όταν εκμεταλλεύτηκε μία αδράνεια της αντίπαλης άμυνας κι από εκεί και πέρα όλα πήραν το δρόμο τους. Ο Γκριεζμάν ήταν εκείνος που έφτιαξε το 0-2 για τον Μέσι που τελείωσε τη φάση ιδανικά, ενώ λίγο αργότερα ο Αργεντινός με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα για το 0-3 (42’). Στο 63' ο Γκριεζμάν διαμόρφωσε το 0-4 με τον Κούμαν να αποσύρει στη συνέχεια τον Μέσι προκειμένου να του δώσει ανάσες ενόψει της συνέχειας.

Οι Μπλαουγράνα με την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους (παραμένουν αήττητοι τις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές) μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στους 4 βαθμούς, αλλά έχουν τρία παιχνίδια περισσότερα από την προπορευόμενη Ατλέτικο Μαδρίτης.

Λιονέλ ΜέσιΜπαρτσελόναLa LigaΓρανάδαποδόσφαιρο