Αθλητισμός|10.01.2021 19:59

Super League, Απόλλων - Αστέρας Τρίπολης 0-1: Υπόθεση Μπαράλες

Newsroom

Το ένατο γκολ του Χερόνιμο Μπαράλες στο πρωτάθλημα της Super League ήταν αρκετό για να χαρίσει στον Αστέρα Τρίπολης τη νίκη (0-1) επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Σε ένα μέτριο ματς, δίχως πολλές ευκαιρίες, η αρκαδική ομάδα κατόρθωσε να προηγηθεί στο σκορ στο α' ημίχρονο και να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι τέλους. Ο Απόλλων πάντως είχε τη μεγάλη στιγμή του στο φινάλε του ματς με δοκάρι του Φατιόν.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν νωχελικό. Στο 18' ο Φατιόν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα αλλά το γκολ που πέτυχε ακυρώθηκε ως οφσάιντ και τελικά το σκορ άνοιξε για τον Αστέρα στο 22'. Ο Μπρούσιτς έκανε λανθασμένο γύρισμα, ο Μπαράλες εκμεταλλεύτηκε το δώρο και με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 0-1.

Για αρκετή ώρα ο Αστέρας Τρίπολης διατηρούσε τον έλεγχο του αγώνα δίχως να απειληθεί από τον Απόλλωνα που μετά το 65' άρχισε να πιέζει. Μάλιστα έφτασε κοντά στο γκολ 67' με τον Ντάουντα, στο 83', οπότε ο Φατιόν σημάδεψε το δοκάρι.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρνχουλστ, Μπρούσιτς (65' Μουνιέ), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Σλίβκα (65' Βιτλής), Tσιλούλης, Φατιόν, Μαρκ Φερνάντεθ (88' Βάρκας), Ντάουντα.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Γκαρσία (93' Κώτσιρας), Καστάνο, Σουάρεθ, Αλβάρες, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο (66' Καπίγια), Λούις Φερνάντεθ (79' Πασαλίδης), Κρέσπι (66' Τιλίκα), Μπαράλες.

Απόλλων ΣμύρνηςΑστέρας ΤρίποληςποδόσφαιροSuper LeagueΧερόνιμο Μπαράλες