Αθλητισμός|10.01.2021 20:00

Super League, Ατρόμητος - ΟΦΗ 0-0: Απόλυτο μηδέν στο Περιστέρι

Newsroom

Το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον ΟΦΗ είχε φάσεις, είχε δοκάρι, είχε αποβολή αλλά δεν είχε γκολ. Κάπως έτσι οι Περιστεριώτες και οι Κρητικοί κόλλησαν στο 0-0, δεν μπόρεσαν να διπλασιάσουν τις νίκες τους μετά τις επιτυχίες με ΠΑΟΚ και Λαμία, αντιστοίχως και απέτυχαν να εισέλθουν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας στη Super League.

Στο ξεκίνημά του παιχνίδι ήταν νωχελικό και άρχισε να βελτιώνεται μετά το 25'. Ο Μανούσος δεν μπόρεσε να σκοράρει για τον Ατρόμητο στο 29', ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο ΟΦΗ βρήκε δίχτυα με τον Γρίβα, ο οποίος όμως υποδείχθηκε οφσάιντ. Ο Μουνίθ απείλησε στο 32' και ο Αγκάγιεφ σκόραρε στο 35' χρησιμοποιώντας όμως το χέρι του (ακυρώθηκε το γκολ) και στο 40' ο Ουές έχασε μοναδική ευκαιρία σε τετ α τετ για να δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Διαμαντής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ατρομήτου.

O Γιώργος Σίμος έκανε δύο αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του στο ημίχρονο αλλά είδε τον Μεγιάδο να αποβάλλεται στο 52' με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Αγκάγιεφ.

Το παιχνίδι ήταν κακό κι όσο περνούσε ο χρόνος γινόταν ακόμη χειρότερο με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά και να τελειώνουν το παιχνίδι άσφαιρες.

Ατρόμητος: Μανδάς, Τομάσεβιτς (77' Μάτιτς), Γούας, Γκαλβάο, Γκάλο, Χαρίσης (77' Σάλομον), Νάτσος (77' Κωτσόπουλος), Νταβιώτης (63' Κιβρακίδης), Μουνίθ, Αγκάγιεβ (63' Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Βαφέας, Διαμαντής, Σελίμοβιτς (46' Βούρος), Λυμπεράκης (71' Κοροβέσης), Νέιρα, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης (46' Στάικος), Στούρτζεον (84' Τσιλιανίδης), Γρίβας (70' Σαρδινέρο).

SuperLeagueΟΦΗποδόσφαιροΑτρόμητος