Αθλητισμός|11.01.2021 19:27

ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν στη... λίμνη των Ιωαννίνων

Newsroom

Κόλλησαν στη λάσπη ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Αρης που έμειναν στο 0-0 σε παιχνίδι για τη 16η αγωνιστική της Super League. Η έντονη βροχή δημιούργησε μια... λίμνη στο στάδιο «Ζωσιμάδες» και δεν απέτρεψε στις δυο ομάδες να μπορέσουν να παίξουν κανονικό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να μείνουν ικανοποιημένες από την ισοπαλία. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε για πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη και δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την 11η θέση, ενώ ο Αρης έμεινε οχτώ βαθμούς μακριά από τον προπορευόμενο Ολυμπιακό.

Ο βρεγμένος αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε για να παιχτεί αξιόλογο ποδόσφαιρο. Εξ ου και οι λίγες φάσεις που δημιούργησαν οι δυο ομάδες. Αρχικά ο ΠΑΣ Γιάννινα απείλησε στο 18' με τον Καρτάλη και στο 27' με τον Σιόντη, ενώ ο Αρης απάντησε με γκολ του Μαντσίνι, που όμως ακυρώθηκε για φάουλ του Μάνου στον Χουτεσιώτη. Αρχικά ο διαιτητής μέτρησε το γκολ αλλά στη συνέχεια, έπειτα από παρέμβαση του VAR, έσπευσε στην οθόνη για να διαπιστώσει την παράβαση και να καταλογίσει επιθετικό φάουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τον αγωνιστικό χώρο να είναι ακόμη πιο βαρύς, οι δυο ομάδες δυσκολεύτηκαν ακόμη περισσότερο για να δημιουργήσουν. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ότι η πρώτη αξιόλογη φάση καταγράφηκε στο 78', οπότε ο Παμλίδης σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Μπουσέ αντέδρασε σωστά.

Οι δυο ομάδες έπαιξαν τα ρέστα τους στο φινάλε του ματς με τον Αρη να απειλεί στο 86' με τον Μαντσίνι και τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παμλίδη στο 88'. 

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Σάλιακας, Σιόντης, Καρτάλης, Μπρένερ (75' Μπατίστ), Ντομίνγκεθ (89' Ελευθεριάδης), Παμλίδης (92' Πανουργιάς), Κρίζμαν (89' Λιάσος). 

Αρης: Μπουσέ, Γκανέα (56' Σούντγκρεν), Σάκιτς, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Σάσα, Τζέγκο, Γκάμα (79' Ματέο Γκαρσία), Σίλβα (56' Λόπεθ), Μαντσίνι, Μάνος.

ΠΑΣ ΓιάννιναSuperLeagueποδόσφαιροΑρης