Αθλητισμός|06.01.2019 16:13

ΠΑΟΚ: Ετοιμασίες για τη μετά - Πρίγιοβιτς εποχή

Αντώνης Τσακαλέας

Το σήριαλ με πρωταγωνιστή τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς δεν θα αργήσει να τελειώσει και οι πιθανότητες το φινάλε του να τον βρει κάτοικο Τούμπας είναι μικρές.

Το χαλί εκατομμυρίων ευρώ που έστρωσαν οι ιθύνοντες της ομάδας από τη Τζέντα, στη προσπάθειά τους να αποφύγουν τον υποβιβασμό είναι πρωτόγνωρο ακόμα και για τα δεδομένα των πλουσιοπάροχων συμβολαίων που είναι καθημερινότητα στη Σαουδική Αραβία.

Μέσω twitter, ο δημοσιογράφος Πιοτρ Κοσμίσκι, που αποκάλυψε την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ στον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, σε αναφορά του το μεσημέρι της Κυριακής, έκανε λόγο για «ύστατη προσπάθεια του ΠΑΟΚ» προκειμένου να μεταπείσει τον Σέρβο επιθετικό, που όπως σημειώνει «δύσκολα να του αλλάξει το μυαλό» επαναλαμβάνοντας τα ασύλληπτα νούμερα που προκύπτουν από το συμβόλαιο που πρότειναν στον ποδοσφαιριστή οι ιθύνοντες της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας.

T

Την ίδια στιγμή, τα δημοσιεύματα στην Σαουδική Αραβία σημειώνουν πως ο Πρίγιοβιτς αναμένεται στη Τζέντα κατά τη διάρκεια της Δευτέρας, προκειμένου να προχωρήσει στις τελικές συζητήσεις και να περάσει ιατρικές εξετάσεις, στο δρόμο για τις υπογραφές των συμβολαίων, θεωρώντας πως τίποτα δεν πρόκειται να «χαλάσει» το deal.

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να είναι διατεθειμένοι να παίξουν τη τελευταία τους «ζαριά», όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν έχουν ξεκινήσει οι ζυμώσεις για την επόμενη μέρα, και την κάλυψη της θέσης που ανοίγει με τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Πρίγιοβιτς.

Ενα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι και του Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός διανύει το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του,με την Αλ Αΐν να έχει δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης. Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι ούτε απλή, αλλά ούτε και η μοναδική.

Αυτό που προκύπτει είναι πως οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» δουλεύουν εδώ και λίγες ημέρες, μια σειρά υποθέσεων, έτσι ώστε η οριστικοποίηση της υπόθεσης Πρίγιοβιτς να τους βρει σε σημείο τελικής ευθείας για τον αντικαταστάτη του, εφόσον δεν αλλάξουν τα δεδομένα που θέλουν την Αλ Ιτιχάντ να τον κάνει δικό της, καταβάλλοντας στον ΠΑΟΚ 10 εκ. ευρώ, εκ των οποίων τα εννιά θα μείνουν στα ταμεία του και το ένα θα καταλήξει στη Λέγκια Βαρσοβίας.

ΠΑΟΚποδόσφαιροΑλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς