Αθλητισμός|12.01.2021 18:36

Αγωγή Σιαμπάνη κατά ΠΑΟΚ και Γκαγκάτση - Προμηνύει... εκπλήξεις ο Δικέφαλος

Newsroom

Ο Μάριος Σιαμπάνης κατέθεσε αγωγή εις βάρος του ΠΑΟΚ και του Μάκη Γκαγκάτση ζητώντας αποζημίωση 250.000 ευρώ. Μάλιστα το timing της κίνησης για να επιδοθεί η αγωγή του γκολκίπερ του Αρη κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του αντιπροέδρου της προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση στους ανθρώπους του Δικεφάλου καθώς σε 24 ώρες ακολουθεί το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου σχολίασαν με δηκτικό τρόπο και το γεγονός πως ο τερματοφύλακας του Άρη εκπροσωπείται νομικά από τη δικηγόρο, Άσπα Σουλούκου, αδερφή της γενικής διευθύντριας του Ολυμπιακού, Λίνας Σουλούκου, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως «επιβεβαιώνουν τις θέσεις μας περί συγκοινωνούντων δοχείων».

Συν τοις άλλοις από τον ΠΑΟΚ προμηνύουν νομικές εκπλήξεις μετά το τέλος του ντέρμπι, τονίζοντας ότι «προφανώς, το παιδί από κάπου πρέπει να βγάλει τη διαφορά από το συμβόλαιο που άφησε στον ΟΣΦΠ για να ζήσει το όνειρό του με 28.000€ στον πάγκο του Άρη». Και καταλήγουν λέγοντας ότι «η προσοχή μας είναι στραμμένη στον αυριανό αγώνα, ωστόσο, μέχρι το τέλος του μήνα θα βρεθούν προ εκπλήξεως με τις νομικές και νόμιμες ενέργειές μας όσοι νομίζουν ότι το να παίζουν με την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ είναι μια ανέξοδη επιλογή. Να μείνουν συντονισμένοι».

ΠΑΟΚΑρηςSuperLeagueποδόσφαιροΜάριος Σιαμπάνης