Αθλητισμός|20.01.2021 23:04

Πρόεδρος Ομοσπονδίας για Μπεκατώρου: «Δεν είχαμε καμία καταγγελία - Είμαστε υπέρ των αθλητών»

Newsroom

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», μίλησε και ο πρόεδρος της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Αντώνης Δημητρακόπουλος, δηλώνοντας για ακόμη μία φορά πως δεν ήταν σε γνώση του όσα κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου. Αναφορικά με τη δυσαρέσκεια που προκάλεσε η πρώτη ανακοίνωση σε μεγάλη μερίδα του κόσμου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας είπε πως δεν είχαν καμία πρόθεση να υποτιμήσουν το γεγονός. Παράλληλα, τόνισε ότι μόλις γνωστοποιήθηκε το όνομα του φερόμενου ως δράστη, η Ομοσπονδία «άμεσα ζήτησε και έλαβε την παραίτησή του». 

«Δηλώσαμε συγκλονισμένοι... Έχω κόρη στην ηλικία της Σοφίας, είναι αθλήτρια και συμμετείχε σε αποστολές. Είμαι ιδιαίτερα συγκλονισμένος. Τώρα, δεν είχαμε καμία ένδειξη, καμία καταγγελία, κανέναν ψίθυρο ότι μπορεί να συμβαίνουν αυτά στην Ομοσπονδία», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, κάλεσε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες εάν γνωρίζουν κάτι ή έχουν βιώσει αντίστοιχη εμπειρία, να μιλήσουν. «Είμαστε πάντα υπέρ των αθλητών», δήλωσε. 

Τέλος, στη ερώτηση τι θα έλεγε ο ίδιος στη Σοφία Μπεκατώρου εάν την συναντούσε, ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε πως θα της έλεγε «μπράβο» που μίλησε και πως στο εξής η Ομοσπονδία θα είναι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί. 

ιστιοπλοΐαΕλληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδίασεξουαλική κακοποίησηβιασμόςΣοφία Μπεκατώρου