Αθλητισμός|17.01.2021 19:54

Βόλος - Λαμία 1-1: Μοιρασιά στο Πανθεσσαλικό

Newsroom

Η Λαμία προσπάθησε για τη νίκη, είχε τις ευκαιρίες αλλά τελικά αρκέστηκε στην ισοπαλία (1-1) με τον Βόλο και παρέμεινε ουραγός στη βαθμολογία της Super League. Με δύο γκολ του Δουβίκα και του Ντέλετιτς σε δύο λεπτά στο β' ημίχρονο κρίθηκε η αναμέτρηση, ενώ ο Βόλος δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Ντέλετιτς.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημά του με τις δυο ομάδες να πλησιάζουν με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή. Ο Σάντσες απείλησε στο 10' για τον Βόλο, η Λαμία απάντησε με τον Ρόμανιτς στο 14' και με δοκάρι του Αραμπούλι στο 21'. Ο Γεωργιανός έχασε ακόμη μια ευκαιρία στο 33' και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Το παιχνίδι πήρε... φωτιά στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου καθώς ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 51' με σουτ του Δουβίκα στην κίνηση (1-0).

Ωστόσο άμεση ήταν η απάντηση της Λαμίας που στο αμέσως επόμενο λεπτό (52') βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Ντέλετιτς (1-1).

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 68' με την αποβολή του Ντέλετιτς, κάτι όμως που εν τέλει δεν επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα που έμεινε στο 1-1.

Βόλος: Κλέιμαν, Φεράρι, Σάντσες, Μήτογλου, Γκρίλο (34' Νίνης), Ριένστρα, Μπαρτόλο (67' Ν. Μαρτίνες), Περέα (46' Ντεντάκης), Μπαριέντος (84' Κρητικός), Σάντος, Δουβίκας.

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνες, Τζανδάρης (65' Μπιάρνασον), Μπεχαράνο, Τιρόνε (46' Καραμάνος), Ντέλετιτς, Ρόμανιτς (90' Προβυδάκης), Αραμπούλι (65' Μπα).

SuperLeagueΛαμία ΠΑΕποδόσφαιροΒόλος ΝΠΣ