Αθλητισμός|17.01.2021 23:27

Αλαφούζος: «Κάποιοι δε θα έπρεπε να δείχνουν ότι στενοχωριούνται όταν κερδίζει ο Παναθηναϊκός»

Newsroom

Ο Γιάννης Αλαφούζος μετά από καιρό, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter εξέφρασε την ενόχλησή του για συμπεριφορές και λεχθέντα, δίχως όμως κατονομάσει εκείνους που τον... ώθησαν να επανέλθει στα tweets για το «τριφύλλι». «Κάποιοι δε θα έπρεπε να δείχνουν ότι στενοχωριούνται με τα λεγόμενα τους, όταν κερδίζει ο Παναθηναϊκός....» έγραψε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός λίγο μετά την επικράτηση του «τριφυλλιού» στο «Κλ. Βικελίδης» επί του Αρη με 0-1.

Φαίνεται πάντως ότι τη NOVA είχε... αποδέκτη το tweet του Γιάννη Αλαφούζου, με τα παράπονα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το συνδρομητικό κανάλι να είναι έντονα. Μάλιστα μεταφέρθηκαν και προς την ιδιοκτησία της NOVA, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή «Total Football» του Open. Σύμφωνα με τον διευθυντή του SDNA, υπήρξε απευθείας επικοινωνία με την ιδιοκτησία του συνδρομητικού καναλιού. Τα παράπονα του «τριφυλλιού» ήταν έντονα τόσο για την περιγραφή του Άρης  - Παναθηναϊκός όσο και για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο Παναθηναϊκός στις περιγραφές από τη συνδρομητική τηλεόραση.

T

Ο Γιάννης Αλαφούζος, μολονότι, είναι ιδιαίτερα δραστήριος στον λογαριασμό του στο twitter, είχε πολύ καιρό να αναφερθεί στον Παναθηναϊκό. Αν μη τι άλλο αυτό αποτελεί ένα ακόμη σημάδι πως η ενασχόλησή του με την ομάδα είναι και πάλι καθημερινή.

ΠαναθηναϊκόςΓιάννης Αλαφούζοςποδόσφαιρο