Σοφία Μπεκατώρου: Στην εισαγγελία για κατάθεση την Τετάρτη
Σοφία ΦασουλάκηΑνοίγει η έρευνα μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου με πρώτη μάρτυρα την ίδια, η οποία καλείται από τον εισαγγελέα να δώσει κατάθεση την Τετάρτη 20/1. Αφορμή, η συνέντευξή της, αλλά και ο σάλος που προκλήθηκε μετά τις καταγγελίες της, με την προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου να διατάσσει τη διενέργεια πειθαρχικής έρευνας.
Το αδίκημα σε βάρος της Σοφίας Μπεκατώρου μπορεί να έχει παραγραφεί καθώς σύμφωνα μες όσα λέει η ίδια φέρεται να τελέστηκε το 1998, όμως στη συνέντευξη και στο βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η ίδια υποστηρίζει ότι έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης κι άλλες αθλήτριες, που πιθανώς το σε βάρος τους αδίκημα να μην έχει παραγραφεί.
Για αυτό το λόγο καλείται από τον εισαγγελέα προκειμένου να ερωτηθεί και ίσως κατονομάσει κι άλλες παράνομες συμπεριφορές. Την ίδια ώρα η Σοφία Μπεκατώρου στις 2:00 αναμένεται να επισκεφτεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
- Σε μια λεπτή κλωστή η εκεχειρία: Το Ισραήλ σφυροκοπά τον Λίβανο και το Ιράν απειλεί με αντίποινα
- «Η γέφυρα του πουθενά»: Επτά χρόνια χτίζεται στην Κόνιτσα με κόστος 650.000 ευρώ - Φτάσαμε στην έκτη παράταση
- Πλήθος κόσμου στην Arena Nationala για τον λαϊκό προσκύνημα στον Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Θρίλερ στη NASA: Νεκρός και ένατος επιστήμονας από άγνωστη αιτία - Πώς συνδέονται μεταξύ τους