Αθλητισμός|20.01.2021 16:23

Παπασταθόπουλος: Οριστικά παρελθόν από την Αρσεναλ

Newsroom

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Η Αρσεναλ ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου τού Ελληνα διεθνή αμυντικού, ο οποίος πλέον βγαίνει στην αγορά έπειτα από δυόμισι χρόνια. Ο Sokratis δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μίκελ Αρτέτα, ο οποίος του άνοιξε την πόρτα της εξόδου. Η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών ήταν κοινή συναινέσει καθώς και ο έμπειρος αμυντικός ήθελε χρόνο συμμετοχής κι όχι να επαναπαυτεί στο συμβόλαιό του.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ αποκτήθηκε από την Αρσεναλ το καλοκαίρι του 2018 με μεταγραφή από την Ντόρτμουντ και αγωνίστηκε σε 69 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Παπασταθόπουλος ήταν βασικός με 12 συμμετοχές στην πορεία των Λονδρέζων μέχρι το τελικό του Europa League το 2019. «Εκ μέρους του Μίκελ, των προπονητών και όλων στην ομάδα θέλω να ευχαριστήσω τον Πάπα για ό,τι έκανε για εμάς. Ηταν ένα μοντέλο επαγγελματία, ευχόμαστε στον ίδιο και την οικογένειά του τα καλύτερα για το μέλλον» ήταν η δήλωση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Εντου.

Η οικογένεια της Αρσεναλ αποχαιρέτησε τον Παπασταθόπουλο με ένα συγκινητικό βίντεο με ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές του στην ομάδα...

T

ΑρσεναλποδόσφαιροΣωκράτης ΠαπασταθόπουλοςPremier League