Αθλητισμός|28.10.2018 22:16

ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει ΠΑΟ

Αντώνης Τσακαλέας

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε το πρωί της Κυριακής την προετοιμασία του για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, εκεί που στοχεύει στη νίκη έτσι ώστε αφενός να επαναφέρει στους έξι βαθμούς την διαφορά που τον χωρίζει με την ΑΕΚ, αφετέρου να νιώσει την μοναξιά της κορυφής, από τη στιγμή που ο Ατρόμητος ήρθε ισόπαλος στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Ο 49χρονος τεχνικός των ασπρόμαυρων είχε αφήσει εκτός 18άδας τον Βιεϊρίνια, και εκτός 11άδας τους Βέρνμπλουμ, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς στην αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης. Ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, είναι πολύ πιθανό, και οι πέντε να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Εφόσον το συγκεκριμένο σενάριο επιβεβαιωθεί, η 11άδα των ασπρόμαυρων κόντρα στον Παναθηναϊκό (29/10, 21:30) θα αποτελείται από τους Πασχαλάκη (κάτω από στα δοκάρια), Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (από τα δεξιά προς τα αριστερά, στην άμυνα), Κάνιας, Βέρνμπλουμ (στη μεσοαμυντική γραμμή), Ζαμπά, Πέλκα, Μπίσεσβαρ (στη μεσοεπιθετική γραμμή), Πρίγιοβιτς (στην κορυφή της επίθεσης).

Να θυμίσουμε πως στην 18άδα βρίσκονται επίσης οι: Ρέι, Τόσκα, Σάχοφ, Ελ Καντουρί. Λημνιός, Ουάρντα, Ακπομ. Εκτός, λόγω τραυματισμού, έμεινε ο Μαουρίσιο, αλλά και οι Χατσερίντι, Μαλεζάς, Καρέλης.

ΠΑΟΚΡαζβάν Λουτσέσκου