Αθλητισμός|21.01.2021 21:38

Κύπελλο Ελλάδας, ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 2-2: Αφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Newsroom

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ατρόμητος στο Κύπελλο Ελλάδας μετά τη μεταξύ τους ισοπαλία στους Ζωσιμάδες με 2-2. Σε ένα ανοιχτό και ενδιαφέρον παιχνίδι, παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης, δεν υπήρξε νικητής και οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε δύο εβδομάδες στο Περιστέρι για το εισιτήριο στην προημιτελική φάση.

Παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, οι δυο ομάδες έπαιξαν επιθετικά κυνηγώντας το γκολ και δημιουργώντας αρκετές φάσεις. Ο Ατρόμητος απείλησε μόλις στο 6' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιδες που βρήκε στο δοκάρι, ενώ η ομάδα του Περιστερίου άνοιξε το σκορ (0-1) στο 23' με κεφαλιά του Στρούγγη.

Ενα δεκάλεπτο αργότερα (33') όμως, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης (1-1) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελευθεριάδη.

Ο Ατρόμητος ξαναβρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και πάλι με εκτέλεση κόρνερ και πάλι από κεφαλιά ενός στόπερ στο 44'. Μόνο που αυτή τη φορά αντί του Στρουγγή σκόραρε ο Γούτας διαμορφώνοντας το 1-2.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και τα κατάφερε στο 68' με τον Μπαπτίστ, έπειτα από καταπληκτική ασίστ του Ελευθεριάδη με τακουνάκι, ενώ στο 82' και πάλι ο σκόρερ έχασε σπουδαία ευκαιρία αλλά ο Γούτας απομάκρυνε εντυπωσιακά λίγο προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή.

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Πανουργιάς (46' Καρτάλης), Παντελάκης, Κάργας, Νάουμετς (69' Μιλιντσιάνου), Λιάσος, Λώλης (85' Γροσδάνης), Ελευθεριάδης (80' Μπρένερ), Λέο Μπαπτίστ (85' Δούμτσης).

Ατρόμητος: Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Τομάσεβιτς, Νάτσος, Ούμπιδες (88' Νταβιώτης), Σάλομον, Χαρίσης (88' Οικονομίδης), Μουνίθ (72' Ραμπέγιο), Αγκάγιεφ (72' Τριμμάτης), Μάτιτς (79' Μανούσος).

ΠΑΣ ΓιάννιναΑτρόμητοςΚύπελλο Ελλάδαςποδόσφαιρο