Αθλητισμός|22.01.2021 00:53

Λίβερπουλ - Μπέρνλι 0-1: Νέα γκέλα στο Ανφιλντ και στο -6 από Γιουνάιτεντ!

Newsroom

Δεν έχει τέλος ο αγωνιστικός κατήφορος για τη Λίβερπουλ που κατόρθωσε να χάσει ακόμη κι απ' την Μπέρνλι με 1-0 στο Ανφιλιντ στην πρώτη εντός έδρας ήττα έπειτα από 69 αγώνες! Οι πρωταθλητές Αγγλίας που διάγουν τη μεγαλύτερη αγωνιστική κρίση επί των ημερών του Γιούργκεν Κλοπ, μολονότι ήταν ανώτεροι καθόλη τη διάρκεια του ματς, δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν. Κι όσο περνούσε ο χρόνος και η Μπέρνλι έπαιρνε θάρρος, γινόταν ολοένα και πιο απειλητική φτάνοντας τελικά στο νικητήριο γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαρνς στο 83'.

Η Λίβερπουλ συμπλήρωσε πέντε σερί αγώνες δίχως νίκη στην Premier League καθώς είχαν προηγηθεί τα αρνητικά αποτελέσματα με Γουέστ Μπρομ (1-1), Νιούκαστλ (0-0), Σαουθάμπτον (1-0) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-0) απ' την οποία πλέον υπολείπεται έξι βαθμούς, ενώ η δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι που έχει και ματς λιγότερο μπορεί να φτάσει στο +7.

H Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια του αγώνα έχασε τα... άχαστα καθώς πλέον είναι φανερό πως πέρα από την αυτοπεποίθηση λείπει από τους παίκτες και η ρέντα που τους έχει γυρίσει την πλάτη. Κάπως έτσι οι Κόκκινοι υπέστησαν την πρώτη τους ήττα μετά τον Απρίλιο του 2017 στο Ανφιλντ!

ποδόσφαιροΛίβερπουλΜπέρνλιPremier League