Αθλητισμός|28.10.2018 22:38

Η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης

Σταύρος Γεωργακόπουλος

Απέναντι στον ουραγό του πρωταθλήματος, την ομάδα που δεν έχει κατακτήσει έως τώρα ούτε έναν βαθμό σε 7 αγωνιστικές, η ομάδα του Πειραιά καλείται για σκορ και θέαμα, παρότι οι λύσεις στην επίθεση, λόγω και της απώλειας του Γκερέρο, είναι ελάχιστες.

Αν κι ο Δημήτρης Μάνος είναι διαθέσιμος, ο Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Λάζαρο Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις κόντρα στη Ντουντελάνζ. Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Football League, θα βρίσκεται στον πάγκο κι ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Για τις υπόλοιπες θέσεις τα ερωτηματικά δεν είναι πολλά. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να επιστρέψει ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας παρότι πήγε πολύ καλά ο Τοροσίδης και σκόραρε στο ματς της προηγούμενης Πέμπτης, η πιο πιθανή επιλογή είναι ο Ελαμπντελαουί. Αριστερά θα παίξει ο Κούτρης, ενώ στο κέντρο της άμυνας οι Σισέ, Βούκοβιτς. Καμαράς, Μπουχαλάκης θα βρίσκονται στον άξονα, μπροστά τους ο Φορτούνης και στις πλευρές ο Ποντένσε κι ένας εκ των Ναουέλ, Φετφατζίδη.

Εκτός αποστολής έμειναν -όπως είχε συμβεί και στο προηγούμενο παιχνίδι- ο Μεριά με το Τσιμίκα, ενώ κόπηκε και ο Γιάγια Τουρέ, μιας και προτιμήθηκε για το συγκεκριμένο ματς ο Φετφατζίδης.

Γιάγια ΤουρέΟλυμπιακόςΛάζαρος Χριστοδουλόπουλος