Αρης: «Καμπάνα» στον Καρυπίδη με απαγόρευση εισόδου για ένα μήνα
NewsroomΜε απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια για ένα μήνα τιμωρήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης Θόδωρος Καρυπίδης από το πειθαρχικό όργανο της Superleague για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης». Ο επικεφαλής της διοίκησης των Κιτρίνων είχε κληθεί σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας για το επεισόδιο που προκάλεσε στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ με πρόστιμο τιμωρήθηκε και η ΠΑΕ Αρης, όπως και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το εξ αναβολής ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά οι αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων έχουν ως εξής: «Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
6η αγωνιστική
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 13/01/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 13/01/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 3592/21/110959 από 15/01/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000,00) ευρώ.
17η αγωνιστική
ΠΑΕ Άρης, Θ. Καρυπίδης (Μεγαλομέτοχος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/01/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 17/01/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Θ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα».
- Συγκλονίζει η νέα τραγωδία με 15 νεκρούς σε ελληνικά ύδατα - Τι λένε δήμαρχος και Λιμενικό για τις συνθήκες
- «Μετωπική» Πλεύρη-αντιπολίτευσης για την τραγωδία στη Χίο: Ο υπουργός έδωσε συγχαρητήρια στο Λιμενικό
- Νέα επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο του CNN που ρώτησε για Έπσταϊν: «Είσαι η χειρότερη»
- Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ»