Αθλητισμός|23.01.2021 20:26

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ 1-0: Ενα και να... καίει από Μπαράλες

Newsroom

Ο συνήθης ύποπτος Χερόνιμο Μπαράλες χτύπησε ξανά και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στον Αστέρα Τρίπολης, που επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ για τη 18η αγωνιστική της Super League. Η αρκαδική ομάδα ήταν ανώτερη καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και επιβλήθηκε ολοκληρωτικά της Λάρισας πανηγυρίζοντας μια νίκη που τον φέρνει στο +6 από Ατρόμητο σταθεροποιώντας τον στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Αντιθέτως, η ΑΕΛ στο ντεμπούτο του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο παρέμεινε βυθισμένη στον πάτο της βαθμολογίας ούσα προτελευταία με μόλις οχτώ βαθμούς.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι προήλθε και πάλι από το πόδι του Μπαράλες, ο οποίος έφτασε τα δέκα γκολ στο πρωτάθλημα όντας ο δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Ελ Αραμπί. Στο 60' ο Αλβαρες πάσαρε έξυπνα προς τον Αργεντινό, ο οποίος με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-0.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Άλβαρες, Σουάρεθ, Καστάνιο, Κώτσιρας (93' Ρούμπεν Γκαρσία), Μουνάφο (90' Μπέλοκ), Βαλιέντε, Ρεγκίς (46' Λουίς Φερνάντεθ), Ριέρα (46' Καπίγια), Σίτο (83' Αλί Μπαμπά), Μπαράλες.

ΑΕΛ: Μπάγιτς, Καρανίκας, Ηλιάδης (87' Σπαρβ), Μιχαήλ, Μπέρτος (63' Ακούνια), Ζίζιτς, Τσόσιτς, Νικολιάς (63' ), Μιλοσάβλιεβιτς, Κολομπίνο (74' Πινακάς), Ντουρμισάι (74' Νούνιτς).

SuperLeagueΧερόνιμο ΜπαράλεςποδόσφαιροΑστέρας ΤρίποληςΑΕΛ