Αθλητισμός|23.01.2021 22:09

ΠΑΟΚ: «Κλείδωσε» η συμφωνία με τον Βόσνιο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς

Newsroom

Μπορεί η διαφαινόμενη μεταγραφή του Ιάπωνα Καγκάβα να έχει επισκιάσει τα πάντα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, οι επιτελείς του Δικεφάλου έχουν «κλειδώσει» και την υπόθεση του Βλαντιμίρ Μπράντονιτς. Ο 21χρονος Βόσνιος, ο οποίος αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός, αποχαιρέτησε την ομάδα του, Ράντνικ και ετοιμάζει βαλίτσες καθώς τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημέρων από τη Βοσνία ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα.

Η υπόθεση θεωρείται τελειωμένη καθώς φαίνεται ότι απομένουν οι τυπικές ανακοινώσεις από πλευράς ΠΑΟΚ για να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον νεαρό μεσοεπιθετικό που αποτελεί ένα project με προοπτική και μέλλον. «Έτσι είναι η ζωή, είμαι τόσο χαρούμενος και τσιμπάω τον εαυτό μου να δω αν ονειρεύομαι. Από την άλλη λυπάμαι που αφήνω τους συμπαίκτες μου, την ομάδα και την πόλη. Αγάπησα την Μπιέλινα. Θα υποστηρίζω την Ράντνικ και θέλω να παλέψουν για την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία», ανέφερε ο Μπράντονιτς με δηλώσεις του στη Βοσνία. 

Τη μεταγραφή άλλωστε επιβεβαιώνει επίσημα και η ομάδα του που ανέφερε σχετικά: «Επιβεβαιώνουμε επίσημα την αναχώρηση του Βλαντιμίρ Μπράντονιτς για τον περίφημο ελληνικό σύλλογο, ΠΑΟΚ, από τη Θεσσαλονίκη. Μετά από διαπραγματεύσεις,  εξετάζοντας τη συνολική κατάσταση και ακολουθώντας τις διαδικασίες, αποφασίστηκε ότι ο Μπράντονιτς θα λάβει άδεια για να αλλάξει περιβάλλον». Μάλιστα, όπως τονίζουν, ο ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση με την Ράντνικ.

ΠΑΟΚΒλάντιμιρ Μπράντονιτς