Αθλητισμός|23.01.2021 23:08

Παπασταθόπουλος: Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Σωκράτης με κουμπάρο Τοροσίδη

Newsroom

Πολύ κοντά σε μια μεγάλη μεταγραφή βρίσκεται ο Ολυμπιακός καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι Σωκράτης Παπασταθόπουλος ετοιμάζεται για να προβάρει τα ερυθρόλευκα. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας είχε πολλές προτάσεις στα χέρια του από το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και της ιταλικής Λάτσιο, ωστόσο φαίνεται ότι οι εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί με τους Πειραιώτες και ιδιαιτέρως με τον Βασίλη Τοροσίδη τον φέρνουν πίσω στην Ελλάδα μετά από 13 χρόνια.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος συνδέεται με πολύχρονη φιλία αλλά και με κουμπαριά με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι έχει αναλάβει διοικητικό πόστο στον Ολυμπιακό. Και φαίνεται ότι εκείνος, μαζί βεβαίως με τη δελεαστική οικονομική πρόταση που του κατατέθηκε από τους Πειραιώτες, αποτέλεσαν τους βασικούς λόγους για να επιστρέψει στη Super League έπειτα από πολλά χρόνια παρουσίας στο εξωτερικό. Ο 32χρονος αμυντικός που προ ημερών αποχώρησε από την Άρσεναλ, έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε ΑΕΚ, Νίκη Βόλου, Τζένοα, Μίλαν, Βέρντερ Βρέμης και Ντόρτμουντ, ενώ έχει στο ενεργητικό και 90 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα απ' την οποία όμως επί των ημερών του Τζον Φαν 'τ Σχιπ έχει κοπεί στο πλαίσιο της ανανέωσης.

Σημειώνεται ότι ο Sokratis θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με την PSV, ενώ φυσικά η έλευσή του στο Λιμάνι ενισχύει σημαντικά τον Ολυμπιακό στα μετόπισθεν, ενώ παράλληλα του... επιτρέπει να προχωρήσει σε πώληση του Πάπε Σισέ εφόσον υπάρξει μια συμφέρουσα πρόταση.

SuperLeagueΣωκράτης ΠαπασταθόπουλοςΟλυμπιακόςποδόσφαιρο