Αθλητισμός|24.01.2021 22:19

Basket League: Ο Παναθηναϊκός καθάρισε τη Λάρισα με επιθετική πολυφωνία

Newsroom

Η επίθεση, η πολυφωνία και το δίδυμο των Νέντοβιτς - Μήτογλου ήταν αρκετά για τον Παναθηναϊκό στη Λάρισα καθώς οι Πράσινοι επικράτησαν 98-89 και έφτασαν στο 10-1 στην Basket League λίγο πριν τη δύσκολη «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός δεν εντυπωσίασε στη Λάρισα και σε πολλά διαστήματα του αγώνα είχε θέματα, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Βέβαια, αυτό δεν άλλαξε το αποτέλεσμα, αφού οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικοί στο κομμάτι της επιθετικής λειτουργίας και κέρδισαν σχετικά εύκολα παραμονές των αγώνων με τη Ρεάλ (27/1) και τη Βαλένθια (29/1).

Η ομάδα του Όντεντ Κάτας ανέβηκε στο 10-1 μετά από έντεκα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο η παρουσία των Νεμάνια Νέντοβιτς (16  πόντοι, 5 ασίστ), Ντίνου Μήτογλου (16 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και Λευτέρη Μποχωρίδη (12 πόντοι). Έδωσαν λύσεις και οι Σαντ Ρος, Όγκαστ, Φόστερ, δείγμα της πολυφωνίας που υπήρχε στο «τριφύλλι». Στο 3-9 η Λάρισα, για την οποία πάλεψαν οι Μπράντον Ρας (23 πόντοι), Τζέιμς Ουέμπ (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και Τζέρι Σμιθ (18 πόντοι, 5 ασίστ).

Basket LeagueμπάσκετΠαναθηναϊκόςΛάρισα ΚΑΕ