Αθλητισμός|24.01.2021 22:42

Super League: Πιο κοντά στον τίτλο ο Ολυμπιακός - Η βαθμολογία και τα γκολ

Newsroom

Το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για τη 18η αγωνιστική της Super League έληξε ισόπαλο με τον Ολυμπιακό να χαμογελά, που προηγουμένως είχε νικήσει 1-0 στο Περιστέρι τον Ατρόμητο, ο οποίος όμως φωνάζει για τη διαιτησία. Οι αήττητοι Πειραιώτες έκαναν ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο καθώς βρίσκονται πια στο +11 από τη δεύτερη ΑΕΚ και στο +12 από τον τρίτο ΠΑΟΚ τον οποίο υποδέχονται την ερχόμενη Τετάρτη (27/1) στο Γ. Καραϊσκάκης για τη 19η αγωνιστική. Ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ είναι και ο Αρης που νίκησε 1-0 το Σάββατο τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Ακολουθεί ο Παναθηναϊκός που επικράτησε του ΟΦΗ με 2-0, ενώ σταθερά εντός εξάδας βρίσκεται και ο Αστέρας Τρίπολης που κέρδισε την ΑΕΛ, η οποία βρίσκεται έναν βαθμό πάνω από την ουραγό Λαμία που έχει ένα ματς λιγότερο. Η ομάδα της Φθιώτιδας πήρε ισοπαλία (0-0) στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό στη μάχη της ουράς, ενώ ο Βόλος παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της έκτης θέσης μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα με 1-0.

Η επόμενη αγωνιστική που διεξάγεται εμβόλιμα στη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας ξεχωρίζει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης (19.30). Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στον Βόλο και ο Αρης φιλοξενεί την ΑΕΛ.

Ολα τα γκολ της 18ης αγωνιστικής

Αποτελέσματα

Βαθμολογία

Επόμενη αγωνιστική

ΠαναθηναϊκόςSuperLeagueΑΕΚΑρηςΟλυμπιακόςΠΑΟΚ