Αθλητισμός|26.01.2021 16:48

Τέλος ο Λάμπαρντ από την Τσέλσι, φαβορί ο Τούχελ

Newsroom

Η Τσέλσι έκανε επίσημα γνωστό ότι ο Φρανκ Λάμπαρντ αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας. Αλλωστε φήμες για την απομάκρυνση του Άγγλου τεχνικού από τον πάγκο των «μπλε» υπήρχαν εδώ και εβδομάδες. Κι εν τέλει τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας το τελευταίο διάστημα έφεραν και την απομάκρυνσή του. O Λάμπαρντ είχε αναλάβει τους «μπλε» το καλοκαίρι του 2019 και αποχωρεί προτού ολοκληρώσει τη δεύτερη σεζόν του στον πάγκο. Φαβορί για να πάρει τη θέση του Λάμπαρντ είναι ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες είδε την πόρτα της εξόδου από την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο για συζητήσεις, θέλει ν' αναλάβει τους «μπλε» και να συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους συμπατριώτες του Τίμο Βέρνερ, Κάι Χάβερτς και Αντόνιο Ρούντιγκερ, αλλά και με τον Τιάγκο Σίλβα που τον γνωρίζει καλά από την Παρί Σεν Ζερμέν. 

T

Ο Φρανκ Λάμπαρντ μέσω των social media, αποχαιρέτησε την Τσέλσι, την οποία μεν ευχαρίστησε αλλά έδειξε και το παράπονο του διότι δεν τον άφησαν να τελειώσει την χρονιά. «Ήταν τεράστιο προνόμιο και τιμή να είμαι στην Τσέλσι, ένα κλαμπ που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την στήριξη τους για 18 μήνες, σημαίνει πολλά για μένα. Όταν πήρα την δουλειά κατάλαβα τις προκλήσεις και τις δύσκολες στιγμές που θα έρθουν. Είμαι περήφανος για ότι καταφέραμε, για τους παίκτες των Ακαδημιών που είναι το μέλλον της ομάδας. Είμαι απογοητευμένος που δεν είχε τον χρόνο αυτή την σεζόν να πάω την ομάδα στο επόμενο επίπεδο. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον κ. Αμπράμοβιτς, εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα» ανέφερε στη δήλωσή του.

T

Φρανκ ΛάμπαρντΤόμας ΤούχελΤσέλσιπροπονητήςPremier Leagueποδόσφαιρο