Αθλητισμός|25.01.2021 21:21

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Επίσημα έως το 2023 στον Ολυμπιακό

Newsroom

Την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός μετά από 2.5 χρόνια στην Άρσεναλ και το Emirates υπέγραψε διετές συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς, απορρίπτοντας την πρόταση τόσο της ΑΕΚ αλλά και συλλόγων του εξωτερικού. Σημειώνεται πως οι απολαβές του Παπασταθόπουλου θα φτάνουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ μαζί με τα μπόνους για όσο  βρίσκεται στον Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, ο οποίος... ξέχασε επιδεικτικά να αναφέρει στην ανακοίνωσή του σε ποια ελληνική ομάδα (ΑΕΚ) αγωνιζόταν ο διεθνής ποδοσφαιριστής πριν κάνει τη μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο διεθνής άσος επιστρέφει στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ μετά από 12,5 χρόνια σπουδαίας καριέρας στο εξωτερικό. Ο Παπασταθόπουλος το καλοκαίρι του 2008 αποκτήθηκε από την Τζένοα και ύστερα από δύο χρόνια στη Γένοβα, μετακόμισε στο Μιλάνο, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους «ροσονέρι». Επόμενος σταθμός ήταν η Γερμανία και συγκεκριμένα η Βρέμη».

ΟλυμπιακόςΣωκράτης Παπασταθόπουλος