Αθλητισμός|26.01.2021 19:46

Αρης: Ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου

Newsroom

Ο Κώστας Μήτρογλου επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αρη έπειτα από μια πενταετία. Οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του άλλοτε διεθνή επιθετικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου. Ο Μήτρογλου, ο οποίος για τελευταία φορά είχε αγωνιστεί στη Super League με τον Ολυμπιακό το 2015, την τελευταία πενταετία αγωνίστηκε σε Μπενφίκα, Μαρσέιγ, Γαλατασαράι και Αϊντχόφεν.

Με ένα βίντεο στα social media η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο φορώντας τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Αρης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Ο κορυφαίος Ελληνας επιθετικός με 227 γκολ στην καριέρα του μέχρι στιγμής (κατέχει και το ρεκόρ όλων των εποχών με 16 γκολ στο Champions League), υπέγραψε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη, συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου.

Ο Κώστας Μήτρογλου, που γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1988 στις Κρηνίδες Καβάλας, γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην Μπουρούσια Μένχενγκλάντμπαχ. Ακολούθησε μια σπουδαία καριέρα σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Ατρόμητο, Φούλαμ, Μπενφίκα, Μαρσέιγ, Γαλατασαράι, Αϊντχόφεν, ενώ για μια δεκαετία περίπου ήταν βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας (65 συμμετοχές και 17 γκολ).

Κώστα Μήτρογλου η οικογένεια του ΑΡΗ σε καλοσωρίζει και σου εύχεται δύναμη, υγεία και να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα απ’ όλους!».

T

Κώστας ΜήτρογλουποδόσφαιροΑρηςSuperLeague