Αθλητισμός|28.01.2021 19:14

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-1: Δεν ηττήθηκαν αλλά... έχασαν και οι δύο

Newsroom

Κανένας δεν ηττήθηκε στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο για τη 19η αγωνιστική της Super League αλλά και οι δύο βγήκαν χαμένοι. Η ισοπαλία των δύο ομάδων με 1-1 δεν ικανοποίησε καμία από τις δυο ομάδες που ήθελαν διακαώς τη νίκη, αφενός ο Παναιτωλικός για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, αφετέρου ο Ατρόμητος για να πλησιάσει τον Αστέρα στη μάχη για την είσοδο στην εξάδα και στα πλέι οφ. Στο φινάλε όμως και οι δύο έμειναν δυσαρεστημένοι...

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, ισορροπημένο και δίχως πολλές και σημαντικές φάσεις με αποτέλεσμα το 0-0 να προκύψει ως φυσικό επακόλουθο της εικόνας των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο. Αντιθέτως, στο β' ημίχρονο η κατάσταση άλλαξε με τον Ατρόμητο να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 54' με τον Μουνίθ, ο οποίος με μακρινό σουτ νίκησε τον Κνετ γράφοντας το 0-1.

Ο σκόρερ όμως εξελίχθηκε σε μοιραίο παίκτη για τον Ατρόμητο καθώς στο 65' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Αρσούρα.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο παιχνίδι και σταδιακά ο Παναιτωλικός άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να πλησιάζει πιο απειλητικά προς την περιοχή του Ατρομήτου. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα στο 78' το πάτημα στον Αριγίμπι από τον Γκαλβάο εντός περιοχής. Αρχικά ο διαιτητής Καραντώνης συνέχισε το παιχνίδι αλλά έπειτα από παρέμβαση του VAR έσπευσε στην οθόνη για να δει τη φάση και να καταλογίσει πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ στο 82' ο Μπαρμπόσα με εκτέλεση αλά Πανένκα.

Στις καθυστερήσεις ο Γκαλβάο έχασε σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει το νικητήριο γκολ του Ατρομήτου αλλά το πλασέ που έκανε κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Παναιτωλικός: Κνετ, Κωνσταντόπουλος (73' Μεντόσα), Τσότσαλιτς, Περέιρα (89' Ντάλσιο), Τζανακάκης (89' Λιάβας), Ταχάρ, Αρζούρα, Μάζουρεκ (62' Αζάντι), Μπαρμπόσα, Ντίας, Αριγίμπι.

Ατρόμητος: Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Τομάσεβιτς (76' Γκαλβάο), Στρούγγης, Σάλομον, Γκάλο (90' Ούμπιδες), Χαρίσης (76' Νάτσος), Μουνίθ, Μάτιτς (64' Εντομβόνγι), Αγκάγιεβ (64' Ραμπέγιο).

ΠαναιτωλικόςΑτρόμητοςποδόσφαιροSuperLeague