Αθλητισμός|30.01.2021 17:08

ΑΕΛ - Βόλος 0-0: Κόλλησε στο μηδέν το θεσσαλικό ντέρμπι

Newsroom

Το ντέρμπι της ΑΕΛ με τον Βόλο στο Αλκαζάρ έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα (0-0) με αποτέλεσμα η ομάδα της Λάρισας να παραμείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Super League. Παράλληλα, η ΑΕΛ αγνοεί τη νίκη στο σπίτι της από το ξεκίνημα της σεζόν σε μια από τις δυσκολότερες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της καθώς κινδυνεύει με υποβιβασμό. Από την άλλη, ο Βόλος, που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας παρά το γεγονός ότι δεν κέρδισε, παραμένει ζωντανός στο παιχνίδι για την είσοδο στα πλέι οφ καθώς απέχει έξι βαθμούς από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Βόλος έδειξε εξαρχής περισσότερη διάθεση αλλά και ικανότητα για να πιέσει την ΑΕΛ. Ωστόσο το πρώτο ημίχρονο δεν είχε φάσεις πέραν μιας απειλής για το τέρμα της ΑΕΛ που λίγο έλειψε να δεχτεί τέρμα με αυτογκόλ του Ζίζιτς στο 27' αλλά ο Μπάγιτς αντέδρασε σωστά και γρήγορα αποκρούοντας σε κόρνερ. Στο β' ημίχρονο η ΑΕΛ απείλησε για πρώτη φορά στο 60' με εκτέλεση φάουλ του Ακούνια αλλά ο Κλέιμαν απέκρουσε εντυπωσιακά.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε πάντως στο 84' με τον Δουβίκα, ο οποίος νικήθηκε σε τετ α τετ από τον εξαιρετικό Μπάγιτς, που κράτησε το μηδέν για την ΑΕΛ.

ΑΕΛ: Μπάγιτς, Μιχαήλ (46' Καρανίκας), Τσόσιτς (46' Χουσίνο), Ζίζιτς, Μπέρος, Κολομπίνο, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς, Ακούνια (88' Τρούγιτς), Πινακάς (46' Μπεν Χατίρα), Ντουρμισάι (63' Μουκάντζο)

Βόλος: Κλέιμαν, Τέκιο, Γκρίλο, Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Ρενάτο Σάντος (57' Περέα), Μαρτίνες, Μπαρτόλο, Δουβίκας

SuperLeagueΑΕΛποδόσφαιροΒόλος ΝΠΣ