Αθλητισμός|30.01.2021 19:27

Ρεάλ Μαδρίτης - Λεβάντε 1-2: Από το κακό στο χειρότερο η Βασίλισσα

Newsroom

Ενα ακόμη βήμα για την... απώλεια του τίτλου της La Liga έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης που ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λεβάντε με 2-1. Οι Μαδριλένοι επιβεβαίωσαν για πολλοστή φορά ότι έχουν χάσει την αύρα του πρωταθλητή κι ότι χρειάζονται ανανέωση καθώς σε ένα ακόμη παιχνίδι με μια μικρομεσαία ομάδα δεινοπάθησαν γνωρίζοντας την τέταρτη εφετινή ήττα τους στο πρωτάθλημα και την όγδοη βαθμολογική απώλεια σε σύνολο 20 αγωνιστικών. Με αυτή την ήττα η Ρεάλ έμεινε στο -7 από την προπορευόμενη Ατλέτικο Μαδρίτης που έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα και μόνο με... αυτοκτονία θα χάσει τον τίτλο.

Το παιχνίδι άρχισε στραβά για τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς μόλις στο 8' ο Μιλιτάο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αλλάζοντας από νωρίς την αριθμητική ισορροπία στο γήπεδο. Παρ' όλα αυτά, οι Μερένχες αντέδρασαν άμεσα καθώς στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησαν στο 12', άνοιξαν το σκορ με γρήγορη αντεπίθεση και εξαιρετικό τελείωμα του Ασένσιο (1-0). Ωστόσο, η Λεβάντε δεν παράτησε τη μάχη και στο 32' έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1) με γκολ του Μοράλες.

Στο 64' η Λεβάντε είχε τεράστια ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα αλλά ο Κουρτουά απέκρουσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι την εκτέλεση του Ρότζερ. Παρ' όλα αυτά, η Ρεάλ δεν εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ, κινήθηκε στη μετριότητα, δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ και όχι μόνο αυτό καθώς στο 78' ο μοιραίος Ρότζερ έγινε ο εκτελεστής των Μερένχες σκοράροντας το νικητήριο γκολ της Λεβάντε (1-2).

Ρεαλ ΜαδρίτηςΛεβάντεLa Ligaποδόσφαιρο