Αθλητισμός|31.01.2021 20:57

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 0-1: Πέρασε από τους Ζωσιμάδες με Αγκάγιεβ και Μανδά

Newsroom

Ενα γρήγορο γκολ που αιφνιδίασε τον ΠΑΣ Γιάννινα κι ένας εκπληκτικός Μανδάς ήταν οι βασικοί λόγοι για τους οποίους ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα από τους «Ζωσιμάδες» για την 20ή αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Περιστερίου επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Αγκάγιεβ μόλις στο 5' αλλά και εξαιτίας των τρομερών επεμβάσεων που πραγματοποίησε ο 19χρονος γκολκίπερ της ομάδας, ο οποίος ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ο Ατρόμητος ευτύχησε να σκοράρει μόλις στην πρώτη επιθετική προσπάθεια που έκανε στο παιχνίδι με τον Αγκάγιεβ να ανοίγει το σκορ με σουτ στο 5' (0-1). Ο ΠΑΣ Γιάννινα σταδιακά άρχισε να αυξάνει την πίεσή του και να δημιουργεί φάσεις αλλά για κακή του τύχη έπεσε πάνω στον εκπληκτικό Μανδά, ο οποίος στο 39' είπε διπλό «όχι» σε Κρίζμαν και Λεό, ενώ στο 42' απέκρουσε σουτ του Κάστρο

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο β' ημίχρονο και απείλησε να σκοράρει για δεύτερη φορά με τον Μάτιτς να πιάνει την κεφαλιά αλλά τον Λοντίγκιν να αποκρούει εντυπωσιακά στο 50'. Η ομάδα του Περιστερίου έφτασε ξανά κοντά στο γκολ στο 71' όταν η σέντρα-σουτ του Ούμπιδες κατέληξε στο δοκάρι του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως επίσης και στο 76' οπότε ο Ούμπιδες εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Λοντίγκιν αντέδρασε σωστά.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (62' Σάλιακας), Πήλιος, Παντελάκης, Κάργας, Κάστρο (82' Νάουμετς), Λιάσος (46' Ελευθεριάδης), Καρτάλης, Μπρένερ (62' Παμλίδης), Λεό (82' Μιλιντσεάνου), Κριζμάν.

Ατρόμητος: Μανδάς, Νάτσος, Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς (91' Στρούγγης), Ούμπιδες (94' Κιβρακίδης), Σάλομον, Χαρίσης, Ραμπέλο (91' Κωτσόπουλος), Αγκάγιεφ (60' Γιακουμάκης), Εντομβόνγι (46' Μάτιτς).

SuperLeagueποδόσφαιροΠΑΣ ΓιάννιναΑτρόμητος