Αθλητισμός|02.02.2021 23:51

Κύπελλο Γερμανίας: Ξανά πρωταγωνιστής ο Γιάννης Γκέλιος στην πρόκριση της Χόλσταϊν Κίελ στην 8άδα

Newsroom

Ο εκπληκτικός γκολκίπερ Γιάννης Γκέλιος ήταν εκ νέου ο ήρωας της Χόλσταϊν Κίελ. Η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας απέκλεισε και πάλι στα πέναλτι την Ντάρμσταντ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Λίγες εβδομάδες μετά την ονειρεμένη πρόκριση της Κίελ επί της Μπάγερν Μονάχου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον 28χρονο ομογενή Ελληνα γκολκίπερ, ο Γκέλιος έκανε το θαύμα του ξανά στη διαδικασία των πέναλτι.

Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης και η παράταση έληξαν 1-1 και στη διαδικασία των πέναλτι ο Σερραίος τερματοφύλακας απέκρουσε δύο χτυπήματα, ενώ ο Σκάρκε έστειλε την μπάλα άουτ στην τελευταία και καθοριστική εκτέλεση για λογαριασμό της Ντάρμσταντ που ηττήθηκε με 7-6. Παράλληλα, η Κίελ δίνει μάχη για να προβιβαστεί στην Bundesliga καθώς βρίσκεται στην τρίτη θέση της Bundesliga 2.

Στα προημιτελικά προκρίθηκε και η Ροτ Βάις Έσεν, που εξελίσσεται σε έτερο «φονέα των γιγάντων». Μετά την Ντίσελντορφ και την Αρμίνια Μπίλεφελντ, η ομάδα της τέταρτης κατηγορίας άφησε εκτός συνέχειας και την Μπάγερ Λεβερκούζεν με το απίστευτο 2-1 στην παράταση (κανονική διάρκεια 0-0) σε ένα ακόμα ματς με εκπληκτική εξέλιξη.

Κύπελλο ΓερμανίαςΓιάννης ΓκέλιοςΧόλσταϊν Κίελ